SP İL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN:

SP İL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN:

?TÜRKİYE´DE Kİ MUHALEFET AÇIĞINI DOLDURACAĞIZ?

Saadet Partisi Genel Merkezince yeniden İl Başkanlığına atanan Mahmut Arıkan haber ekibimize il başkanlığı koltuğunda yapmak istedikleri konusunda yaptığı değerlendirmede ülkemizde çok büyük bir muhalefet açığı olduğunu iddia ederek ?Türkiye´deki bu muhalefet açığını biz kapatacağız? değerlendirmesinde bulunup Ana Muhalefet Partisi CHP´nin Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu´nu istikrarsız hareket ettiği gerekçesi ile sert dille eleştirdi?
Saadet Partisi Genel Merkezince yeniden il başkanlığına atanan Mahmut Arıkan haber ekibimize önümüzdeki günlerde yapmak istediklerine dair değerlendirmelerde bulunarak şöyle konuştu? ?1 Kasım seçimlerinde genel merkezimiz den gelen talimat doğrultusunda il başkanlığından istifa edip milletvekili adayı olarak teşkilatımızda hizmet etme gayreti içerisinde olduk . Seçimlerden sonra genel merkezimiz bizlere tekrar görevimize dönmemiz noktasında talimatlarını ilettiler. Bu talimatlar neticesinde biz il başkanlığı görevimize tekrar döndük. Bundan sonraki süreçte Kayseri´de 16 ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. 16 kongreni ardından Mayıs ayı içerisinde İl kongremizi yapacağız. Büyük ihtimalle 6.yada 7. Ayda Ankara´daki büyük kongremizi yapacağız?
İl Başkanı Arıkan sözleirnin devamında Türkiye´de ciddi bir muhalefet sorunu olduğunu iddia ederek ? Saadet Partisi Kayseri Teşkilatı olarak bundan önce nasıl gayretli olduysak bundan sonrada biraz daha ekleyerek gayretli çalışacağız. Mecliste muhalefet görevini yapamayan 3 tane siyasi partinin boşluğun doldurmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz şunu uzun süredir dillendiriyoruz memlekette iktidar sorunu olduğu kadar muhalefet sorun olduğunun gözden kaçmaması gerekir. Özellikle meclisteki üç parti sen ben kavgasını bırakıp ülkenin kangren haline gelmiş sorunlarına çözüm noktasında bir gayret gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim. Ana muhalefet partisinin lideri en basit bir örnek. Rusya da ki uçaklar la alakalı 1,5 ay ki açıklamasıyla 180 derece zıt bir açıklamayı önceki akşam yaptı. Bunlar insanların kafasında bir çelişki oluşturuyor. Hükümetin hangi tarafından doğru yapıyor, hangi tarafından yanlış yapıyor noktasında ana muhalefetin büyük bir çıkmaz içerisinde olduğu katindeyim. Yine MHP´deki liderlik kavgası maalesef ülkenin sorunlarına eğilme noktasında ciddi bir zafiyet içerisinde olduklarını gösteriyor. Üçüncü muhalefet partisinin zaten ülkeyi bölmeye yönelik provokatif işlerden güncel konulara değinmediğini hepimiz biliyoruz. Saadet Partisi olarak inşallah mecliste bulunan 4 partinin yapamadığı güncel konuları gündeme taşımak için gerek ülke gündemi, gerekse yerelde üzerimize düşen gayreti göstereceğiz?
Haber : C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı