SP İL BAŞKANI NURİ ÜRKÜNDAŞ,

SP İL BAŞKANI NURİ ÜRKÜNDAŞ,

?EŞİT ŞARTLARDA YARIŞMADIK?

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş, pazar günü yapılacak yerel secimler öncesinde yaptıkları seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Cumhuriyet Meydanında kurulan seçim çadırında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ürkündaş, ?Saadet Partisinin seçimi kazanacağından hiçbir şüphemiz yok. Bundan sonrasında artık takdir sadıklara giderek özgür iradesini kullanacak halkımızın. Saadet Partisine tercihin çok yüksek oranda olduğunu bizimle beraber iktidarda görmekte? dedi. Başkan Ürkündaş, açıklamasında şu sözlere yer verdi;

?Tüm Türkiye de olduğu gibi Kayseri´de 17 seçim bölgesinde tek aday gösteren partiyiz. Yaklaşık 3 aydır da sahada her adayımıza özel olarak hazırlanan plan ve programlaçok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Belediye Başkan adaylarımız ve Belediye Meclis üyesi adaylarımız büyük bir özveri ile gezmedik mahalle girilmedik sokak bırakmadı. Sıkmadığımız el dokunmadığımız gönül kalmasın diye çabaladık.  Ama ne yazık ki mevcut yönetim ile eşit şartlarda seçim yarışında olamadık. Kamunun tüm imkânlarını kullanan ve buna rağmen başarılı olamayacağını düşünen bir zihniyete karşı yarıştık. Biz, bize yakışan şekilde sahada seçmenimizle bir araya gelmeye çaba gösterdik. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın izinden yürüdüğümüz için ?tevazu ve nezaketi? kendimize rehber ederek hiçbir seviyesizliğin ve iftiranın içinde yer almadık. Biz, hiçbir zaman seçim kazanmak için gönül kıran, çıkarları için iftira atan tarafta yer almadık. Bize bir seçim değil, bin seçim kazanmayı da vaad etseler makam mevki uğruna kimseye yalan yanlış bilgilerle iftira atmayız. İktidarda bulunan kişiler bu vebali belediye başkanlığı kazanacağım diye attığı iftiralarla üzerine almıştır. Biz, üzerimize atılan iftiralar dolayısıyla haklarımızı helal etmiyoruz. Eşit şartlarda yürütemediğimiz seçim çalışmalarımızda halktan en çok üzerimize atılan iftira yalanına üzülmememiz konusunda destek aldık. Üzerimize atılan iftiralara kimseyi inandıramadılar ama bir kendileri inandılar?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı