SP MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİ´NDEN

SP MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİ´NDEN

KAY-GRUP´A NEZAKET ZİYARETİ?

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri medya grubumuza  nezaket ziyaretinde  bulundular?  Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Aktaş ? Şehrimizin  problemleri nelerdir, neler yapılması gerekir bu konularda  oturduğumuz yerden fikir sahibi olmamızın mümkün olmadığını bildiğimiz için sık sık  kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yerel seçimlere  yönelik çalışmalar  gerçekleştiriyoruz? değerlendirmesinde  bulundu?

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Kerim Çürüttü,Seyfettin Çağrıcı,Ömer Kahveci ve Özgür Sipahi´den oluşan heyet medya grubumuza  nezaket  ziyaretinde  bulundu?                                  

Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni  Veli Altınkaya  tarafından ağırlanan Saadet  Partisi  Melikgazi  İlçe Teşkilatı  adına  ziyaretin sebebi ve yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi veren İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti? ?Bizim çalışmalarımız özellikle bu haftayla beraber 23 hafta oldu, Kayseri merkezimizdeki esnaflarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Bu bizim 23. Haftamız. Yıl boyu da böyle devam edecek. Esnaflarımızı dinliyoruz, hal hatırlarını soruyoruz. Bunun dışında Melikgazi Bölgemizde 81 tane muhtarımız var. Bu muhtarlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Onların sorunlarını, problemlerini, mahallelerde yapılan yatırımları, neler yapılacağıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yine buna ilaveten sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yerel seçimlere 1 buçuk 2 sene var. Henüz seçimleri konuşmak erken. Ama bulunduğumuz şehrin problemleri nelerdir, neler yapılması gerekir bunlarla ilgili elbette ki oturduğumuz yerden fikir sahibi olmamız ya da fikir üretmemiz mümkün değil. Şehrin dinamikleriyle, şehrin sivil toplum kuruluşlarıyla ve ileri gelen kişileriyle oturup konuşarak neler yapılıyor neler yapılabilir eksikleri neler. Bunları tabiî ki bire bir oturarak konuşarak tespit edebiliriz, ilerleyebiliriz ya da şehrimize faydalı olabiliriz. Bu anlamda ziyaretlerimizi inşaallah bundan sonra da devam ettireceğiz. Basın kuruluşlarımızı da tek tek ziyaret ediyoruz onlarla da bu konuları konuşuyoruz. Türkiye gündemiyle ne söyleyebiliriz bilemiyorum, gündem çok hızlı hareket ediyor çok hızlı değişiyor. Bence en çok konuşulan konulardan birisi birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında özellikle Ak Parti´li arkadaşlarımız bu konuda birlik olun, beraber olun şeklinde bazı sözler duyuyoruz sahada. Ancak yukarıya baktığımızda gerek Ak Parti Genel Başkanı, gerekse de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı´nın sürekli birbirleriyle, sürekli birinin birini eleştirmesi ve özellikle kullandıkları dilde bence çok yakışmıyor. Dili biraz daha aşağıya çekmemiz lazım, hafifletmemiz lazım. Bizim Genel Başkanımız Temel Bey´in dilini tercih etmelerinde fayda var. Biz öncelikle ülke meseleleriyle alakalı olarak konuşurken dilimize dikkat edersek ve çözüm odaklı konuşursak, siyasi menfaati devam ettirirsek bu memlekete fayda sağlamaz. Memleketin sorunlarını ortaya koyup bununda çözümlerini ortaya koymak lazım. Ama genel başkanlarının konuşmalarına ve dillerine baktığımızda maalesef böyle bir şey göremiyoruz. Mutlaka bunu değiştirmemiz lazım. Bütün siyasi partililerin, CHP´lilerin Ak Partililerin MHP´lilerin, Saadet Partililerin bir araya geldiğinde konuşabilmesi lazım. Şuan da maalesef konuşamıyoruz. Herkes birbirine kızgın bakıyor. Mutlaka bu seviyeyi aşağı çekmemiz lazım. Yoksa memleketimizin ilerlemesi mümkün değil. ?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da