ANTALYASPOR MESAİSİ BAŞLADI

ANTALYASPOR MESAİSİ BAŞLADI

GÜNÜ TEK İDMAN İLE TAMAMLADILAR ...

Süper Lig´de son aldığı Sivasspor maçı ile haftaya galibiyet sevinci ile başlayan Kayserispor, Cuma akşamı taraftarı önünde konuk edeceği Antalyaspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Sezonun 4.haftasını galibiyet ile tamamlayan Kayserispor, sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına tek idman ile başladı. Hafif ter idmanı olarak gerçekleştirilen antrenman düş koşu ve nefes kontrolü hareketleri ile start aldı. Antrenmanın son bölümünde ise takım oyuncuları serbest çalıştılar.

Antalyaspor karşılaşmasında kadroda yer alacak oyuncular ile Sivasspor deplasmanında ilk 11´de sahaya çıkan oyuncuların arasında tercihlerinin zorlandığını ifade eden teknik direktör Sumudica ise ?Antrenmanlarımız başladı. Cuma akşamına kadar sakatlıktan uzak ve güzel bir antrenman günleri geçirmek istiyoruz. Taraftarımızın da destekleri ile bu haftada galip geleceğimize inanıyorum. Takımda her şey yolunda. Takım oyuncularının bir birleri ile olan tatlı rekabeti ise bizi mutlu ediyor. Ancak ilk 11 için aralarında tercih ederken biraz zorlanıyoruz. Çünkü herkesin gözü formada.  İsim vermek istemiyorum ama hepsi birbirinden değerli oyuncular. Mendes´i gördük izledik. Alkış yaptık. Son transferimiz Nikola golle başladı. Umut Bulut kendini kanıtlamış, kariyeri üst düzeyde olan bir futbolcu. Gyan derseniz, Dünya tanıyor. Kalecilerimiz arasında da rekabet var. Herkes için yoğun bir hafta olacak, ancak Kayserispor için en güzeli neyse o olsun? şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak