SPOR BAKANI KILIÇ, KAYSERİ´DE KONUŞTU

SPOR BAKANI KILIÇ, KAYSERİ´DE KONUŞTU

BAKAN, FERDİ SPORLAR MERKEZİ VE ERCİYES´İ DE GEZDİ ...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kayseri ziyaretleri kapsamında incelemeler yaptı. Bu kapsamda Kayseri Valiliği´ni ziyaret eden Bakan Kılıç, buradan yaptığı açıklamada son günlerde spor dünyasında meydana gelen olaylara değinirken, ?Yöneticiler dâhil, herkes sorumluluğunu bilmeli´ dedi. Bakan Kılıç daha sonra Atatürk Spor Kompleksi ve Erciyes Dağı´nda incelemelerde bulundu
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´yle birlikte Kayseri´ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kayseri Valiliğinde yaptığı açıklamada şöyle konuştu;
?Spor yatırımları ve spor tesislerini yerinde görmeye geldik. Kayseri, özellikle kış sporlarında önemli merkezlerimizden birisi. Olimpik hazırlıklarımızın yapıldığı bir merkezdir. Sadece günümüzün spor dalları değil, geleneksel spor dallarının hayat bulması için çalışmalar yapacak, projeleri geliştireceğiz. Geleneklerimizden göreneklerimizden, tarihimizden gelen geleneksel spor dallarımız hayat bulsun. Bunların hayat bulması için atlı okçuluk, cirit ve geleneksel okçuluk tesislerini hayata geçirmek için çabalarımız ve çalışmalarımız olacak.?
Bakan Kılıç, Kayseri´den yaptığı açıklamalarda ulusal bazda da uyarılarda bulunarak, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı başta olmak üzere saha içi ve dışında meydana gelen olaylar konusunda şunları söyledi; ?Daha önce de, bu konuda söylediğim gibi, Türkiye´de herkesin olduğu gibi, spor yöneticilerinin, antrenörlerin, sporcuların da sorumlulukları var. Herkesin bu ülkeye karşı sorumlulukları vardır. Herkes sorumluluklarına göre davranmalı ve sergilemeli.?
Bakan Kılıç ev sahibi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte daha sonra Kadir Has Stadı´nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´ten bilgi alan Bakan Kılıç, çim alanda top oynadı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadir Has Stadyumu´nun içerisini gezdikten sonra Ferdi Sporlar Merkezi´ne geçti. Sporcularla bol fotoğraf çektiren Bakan Kılıç, minik sporcularla yakından ilgilendi. Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi takımının çalışmalarını izleyen Bakan Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile masa tenisinin başına geçmeyi de ihmal etmedi. Bakan Kılıç´ın Ferdi Sporlar Merkezi´nde son durağı ise okçuluk branşı oldu. Sporcularla kısa bir süre sohbet eden Bakan Kılıç, ok atmaktan da geri durmadı.
Kadir Has Şehir Stadyumu´nda ayrılan Bakan Kılıç, Erciyes Kardan Adam Tesisleri´ne gitti. Burada öğle yemeği yiyen Bakan Kılıç, yemek çıkışı kayak okullarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi. Bakan Kılıç, ardından Erciyes Master Projesi maketi önünde Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile kısa bir süre sohbet etti ve tesisler hakkından bilgi aldı. Bakan Kılıç´ın Erciyes Dağı´ndaki son durağı ise Erciyes A.Ş oldu. Burada Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı tesislere ilişkin bir sunum yaptı.
Haber: Murat TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı