SPORTİF İŞBİRLİĞİ PROTOKÜLÜ´NE İMZALAR ATILDI

SPORTİF İŞBİRLİĞİ PROTOKÜLÜ´NE İMZALAR ATILDI

KAMÇI, ?OKULLARIMIZDA SPORU DAHA DA YAYGINLAŞTIRMAK İSTİYORUZ?

Vali Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kayserispor arasında okullarda sporcu öğrencileri keşfetmek amacıyla yapılmış olan ?Sportif (Futbol) İşbirliği Protokolü´nü imzaladı.

İlimizde okullar arası yapılan futbol müsabakalarında potansiyeli olan sporcu öğrencileri keşfetmek amacıyla Valilik Toplantı Salonu´nda imzalanan protokol imza törenine Vali Kamçı, Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Kayserispor Başkanı Erol Bedir, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve diğer ilgililer katıldı.

Vali Kamçı, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, bu protokolün amacının spor yaygınlaştırmak olduğunu ifade ederek, Kayserispor´un spor alanında ilimizi tanıtan bir kulüp olduğunu belirtti. Kayserispor´un ligde önemli işlere imza attığını vurgulayan Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti: ?Kayserispor şu an ligde iyi durumda. İnşallah Avrupa Ligine katılma şansını da elde edeceğiz. Kayserispor yöneticilerini, sporcularını ve teknik heyetini kutluyorum. Okullarımızda sporu daha da yaygınlaştırmak, yarının sporcularını yetiştirmek anlamında bu protokolü imzalıyoruz. Zaten bu söylenenlerin hepsi şu an yapılmakta ama biz bu protokolle resmiyete katmış olacağız. Bundan sonra öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilmesi anlamında arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapacaklar. Çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.?

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, yaptığı konuşmada, Kayserispor´un bu yıl hedeflediği yerler için amansız bir mücadele verdiğini ifade ederek, şöyle dedi; ?Kulübümüzün ilk hedefi önümüzdeki sezon süper ligde vize almak. Bunu ilk yarı itibariyle tamamlamış olduk. İkinci hedefimiz ise, Kayseri´nin, Kayseri ismi ile Avrupa açılabilecek olan Kayserispor´u Avrupa arenasında izlettirmek.? dedi.

Kayserispor´un tüm katmanlarının birleştiği ve ortak hedefe kilitlendiği bir müessese olduğunu ifade eden Başkan Bedir, İl Milli Eğitimi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve diğer STK´lar ile bütünleşip bu güzel müesseseyi güzel yerlere getirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Tören, yapılan protokole imzaların atılması ile son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti