SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ESAT BAŞKAN

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ESAT BAŞKAN

ASFK BAŞKANI SOYKARCI, ESAT ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

Göreve başladığı günden bugüne kadar spora ve sporcuya her türlü desteği veren Yahyalı Belediyesi Başkanı Esat Öztürk’e Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yahyalı Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulu üyeleri, Yahyalıspor Kulübü Başkanı Sedat Koyuncu, Yerköyspor Kulübü Başkanı Hacı Yusuf Şahin katıldı.

Ziyarette konuşan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı: şöyle dedi: “Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve yönetim kurulu olarak ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de teslim eden Yahyalıspor ve Amatör Lig’de temsil Yerköyspor’a vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size teşekkür ziyaretine geldik. Amatör sporlarda ahde vefa çok önemlidir. Yapılan iyilikler ve güzellikler asla unutulmaz. İnsana yapılan yatırım, geleceğe yapılan bir yatırımdır. Belediye hizmetleri dışında amatör sporlara verdiğiniz destekten dolayı camiamız adına başkanımıza minnettarız. BAL’ da mücadele eden Yahyalıspor’un kullanımına otobüs tahsis etmişiniz. İlimizi temsil eden takımlarımızın imajı için bu çok önemli. Kayseri’deki ilçelere öncülük ederek hem Yahyalıspor’a hem de Yerköyspor’a maddi destekte bulundunuz. Bu desteğin yanında kulüplerimize yaptığınız babalık ve ağabeylik bizim için çok önemli. Sizlerin verdiği bu destek bizleri de yüreklendiriyor.”

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise konuşmasında, şunları kaydetti: “Bu naif ve zarif ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yahyalıspor’umuzu Bölgesel Amatör Lig’e taşıyan emektar başkanımız Sedat Koyuncu ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İlçemizde iki futbol takımımız ve iki tanede sahamız var. Bu takımlarımıza ilgisiz alakasız kalamayız. Belediye kanunun verdiği bizlere izinle iki takımımızın da her zaman yanındayız. Amatör Sporlara verdiğiniz emekten dolayı sizlere ben teşekkür ediyorum. Yahyalıspor ilçemizin bir markası. Yerköyspor’ umuz da kurduğu altyapı akademisiyle Kayserispor’a ve ülke futboluna genç isimler kazandırıyor.  Yerköyspor Kulübü Başkanı Hacı Yusuf Şahin’e de yürekten teşekkür ediyorum. Bizim yaptığımız ayni ve nakdi yardımlar bu güzel takımlarımıza feda olsun. İnşallah pandemi sona ererde en kısa zamanda liglerimiz başlar. Bizde futbol izleme zevkine yeniden kavuşuruz.” İfadelerini kullandı.

Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner’ de spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür etti. Ziyarette Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulu, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ e teşekkür plaketi takdim ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti