SU BASAN EVDEN GERİYE

SU BASAN EVDEN GERİYE

1 YAŞINDAKİ BEBEĞİN BEŞİĞİ KALDI

Kayseri´de dün akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası bir evin bodrum katı tavana kadar su ile dolmuş, evin içerisinde bulunan Suriye uyruklu baba ile 1 yaşındaki kız bebeği boğularak yaşamını yitirmişti. Su dolan evden geriye kapı önünde duran beşik kaldı.
Edinilen bilgilere göre, Danışment Gazi Mahallesi Canlı Sokak´ta dün akşam meydana gelen olayda yağan sağanak yağmur bir anda 2 katlı binanın bodrum katını su ile doldurdu. Bu sırada evde bulunan iki çocuktan biri ailesi tarafından dışarı çıkartılırken, 1 yaşındaki Marian Mansur´u kurtarmak için su dolu eve giren baba Cemil Mansur (41) kızını kurtarmaya çalışırken boğuldu. Komşuları evin kapısını kırarak baba ve 1 yaşındaki bebeği dışarı çıkarttı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri baba Cemil Mansur´u Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne, 1 yaşındaki bebeği ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi´ne kaldırarak tedavi altına aldı. Baba ve kızı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Evin içerisine dolan suyun bir kısmı itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çekilirken, bir kısım su da evin giriş bölümünü kapladı. Ayrıca evin kapısının önünde bulunan beşik yürekleri burktu.



Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu