SUAT ALTIN İNŞAAT UMRE SEYAHATİ HEDİYE EDİYOR

SUAT ALTIN İNŞAAT UMRE SEYAHATİ  HEDİYE EDİYOR

İlimizin İnşaat sektöründe son yıllarda en çok yıldızı parlayan kuruluşlarından biri olan Suat Altın İnşaat yep yeni bir kampanya ile hedef kitleye ulaşmayı hedefliyor. Firma yeni başlattığı kampanya ile konut alan müşterilerine umre paketi hediye edec

İlimizde inşaat sektöründe büyük atılımlar gösterek adından sıkça söz ettiren  Suat Altın İnşaat  yeni hayat geçirdiği kampanya  ile konut alan müşterilerine umre paketi hediye etmeye hazırlanıyor. Şirket, ilk hediyesi olan otomobili, çekiliş sonucu kazanan müşterisine teslim etti. Şirketin bundan sonraki kampanyasında umre paketi ile üç otomobil bulunuyor.

 

Kayseri'de 1974 yılından beri konut üreten Suat Altın İnşaat, ürettiği konutlardan ev alan müşteriler arasında çekilişle otomobil kampanyası başlatmıştı. Kampanya sonunda yapılan çekilişle devlet memuru olan Abdullah Höbek'e çıkan otomobil teslim edildi.

 

Sektörde rekabetin en yüksek seviyede olduğunu ifade eden Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, firma olarak sosyal projelerle kampanyalara devam edeceklerini belirterek yaptıkları konutlardan satın alan müşteriler arasında yaptıkları çekilişte  devlet memuru olan Abdullah Höbek'in otomobili kazandığını ifade etti. Kılınç, otomobilin hayırlı olması temennisinde bulunarak, firmalarıyla ilgili şu bilgiyi verdi: "Konut sektöründe dünya markası olmayı amaçlıyoruz. Bu konuda da ciddiyiz. Hedeflerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki projeler içinde altyapımız mevcut. Sektörde büyüyoruz. Bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yaptık. Farklılıklar bizi bu seviyeye getirdi. Biz şimdi sosyal faaliyetler ve beraberinde kampanya yaptık. Jeep kampanyamız oldu. 4 ay sürdü. Bir talihlimizi hem ev hem de otomobil sahibi yaptık."

 

Sedat Kılınç, kampanyalarına  2013 yılında da devam edeceklerini  vurgulayarak  yeni dönemde hediye edecekleri otomobil sayısını 3  çıkarttıklarına dikkat çekerek şunları  söyledi. "Diğer bir kampanyamız ise bizden daire satın alan müşterilerimize umre paketi hediyemiz olacak. İki taraflı bir mekan sunmaya çalışacağız. Hem ev imkanı tanıyacağız. Hem de Ahiret için umre fırsatı ile hazırlık sunma imkanı vereceğiz." diye konuştu. Bin 465 adet konut yapımının sürdüğünü aktaran Kılınç, "İldem bölgesinde de 900 konut projemiz var. Gelecek yıl toplam 2 bin 500 konut inşası olacak. Hedefimiz sadece Kayseri olmayacak. Yakın zamanda İstanbul projemiz olacak."

 

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, kampanya sonrasında otomobili kazanan Abdullah Höbek'e aracın anahtarını teslim etti. Höbek, inşaat firmasına teşekkür ederek, kendisinin bir aracı olduğunu ve bunu oğlunun kullanacağını belirtti.

 

Suat Altın, şirket olarak yaptıkları kampanyanın sorunsuz sona erdiğini ve sektörde söz sahibi olan firmalarının müşterilerinden aldığı güvenle büyümeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti