SUBAŞI MAHALLESİNDE

SUBAŞI MAHALLESİNDE

CAMİ LOJMANI VE TAZİYE EVİ TEMELİ ATILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi´nde düzenlenen cami lojmanı ve taziye evi temel atma törenine katıldı. 

Subaşı Mahallesi ile çevresini gezerek belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, Subaşı ve çevre semtlerinde halk ile sohbet ederek vatandaşlar ile çay içti onların sorun ve taleplerini dinledi.
Başkan Büyükkılıç, ?Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkanı buluyorum. Subaşı Mahallesi adeta belediyemizin hizmet yağmuruna tutulan semtlerimizdendir. Belediyemizce yapılan yatırımlar ile bu bölgeler şehirli olmanın ve büyükşehir de yaşamanın farkına vardılar. Daha doğrusu Melikgazili olmanın farkını yaşıyorlar. Gesi Köprüsü ismine yakışır olarak gerçekten bölge insanının gönüllere hitap etti. Asfaltlanmadık yol kalmadı. Diğer mahallere ulaşımı için tüm yolların genişlettik, yeniledik ve asfaltladık. Eğitim kurumlarını yeniledik.Subaşı mahallemizi ziyaret ettiğimizde bizden en çok talep edilen konuların başında gelen cami lojmanı ve taziye evinin temelini attık.bu tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak hizmeti sunacağız.Bizlere her zaman destek olan,hizmetlerimizi takdir eden Subaşılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum? dedi.
Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Yılmaz´ın evine de misafir olan Başkan Büyükkılıç, Subaşılı kadın ve çocuklarla da sohbet ederek 2018 yılı içerisinde yapılması istedikleri hizmetlerin neler olduğu konusunda fikir alışverişinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eski OSB başkanı ve 6 yöneticinin yargılandığı davaya devam edildi

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı