ŞÜKRÜ BOYDAK´IN GELİNİNE FETÖ´DEN BERAAT

ŞÜKRÜ BOYDAK´IN GELİNİNE FETÖ´DEN BERAAT

EBRU BOYDAK: ?FETULLAH GÜLEN´DEN NEFRET EDİYORUM?

Boydak Holding eski yöneticilerinden Şükrü ve Aliye Boydak´ın oğlu Erol Boydak´ın eşi Ebru Boydak, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı davada beraat etti. Sanık Ebru Boydak, ?FETÖ´den ve elebaşı Fetullah Gülen´den nefret ediyorum, hayatımın sonuna kadar nefret edeceğim? dedi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuksuz sanık Ebru Boydak Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Duruşma savcısı, mütalaasında hakkında tanık beyanları ve Bank Asya hesabı olduğu iddiaları ile yargılanan tutuksuz sanık Ebru Boydak´ın, tanık beyanları dışında somut bir delil olmadığı gerekçesiyle beraatını talep etti.

EBRU BOYDAK GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Boydak Holding eski yöneticilerinden Şükrü ve Aliye Boydak´ın oğlu Erol Boydak´ın eşi Ebru Boydak savunmasında, ?O örgüt ile hiçbir zaman alakam olmadı. Ne abla, ne başka bir isimle içerisinde asla olmadım. Ben o adamı dinleyecek birisi değilim. Benim tamamen hayat görüşüme terstir. Ev hanımıyım, 3 çocuğum var, samimiyetime inanmanızı diliyorum. Kayseri gibi bir muhafazakar şehirde Atatürkçü bir insan olduğum için yadırganmıştım, şimdi FETÖ´den yargılanmak ağrıma gidiyor. FETÖ´nün en büyük mağdurlarından birisi biziz. FETÖ´den ve elebaşı Fetullah Gülen´den nefret ediyorum. Hayatımın sonuna kadar bu insanlardan nefret edeceğim. Vatanıma, milletime asla ihanet edecek bir şey yapmadım. Vicdanım rahat ama FETÖ ile şahsımın anılmasından çok rahatsızım? diyerek gözyaşlarını tutamadı. Karar verileceği uyarısı ile son sözü sorulan Boydak, ?Hiçbir zaman vatanına, milletine ihanet eden birisi olmadım, olmayacağım da. Gerçekten beni bu utançtan kurtaracağınıza inanıyorum. İlaçlarla ayakta durabiliyorum? dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık Ebru Boydak´a delil yetersizliğinden beraat kararı verdi. Boydak, karar sonrası büyük sevinç yaşadı. Öte yandan yargılandıkları mahkemece Şükrü Boydak ?silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan 10 yıl, eşi Aliye Boydak ve oğlu Erol Boydak ise aynı suçtan ayrı ayrı 7 yıl 6 ay hapis cezaları almışlardı.


Haber Kaynak : İHA

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi