SÜLEYMAN KORKMAZ'IN

SÜLEYMAN KORKMAZ

TALAS-SÜLEYMANLI ZİYARETİ

Talas-Süleymanlı'yı ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz, Süleymanlı'nın doğduğu köy olduğunu belirterek, Her yer bizim için önemli ama buranın bizde yeri ayrı. Çünkü buralıyız ve bu topraklarda doğduk” dedi. Süleymanlı'da vatandaşlarla bir araya gelen ve onlara MHP'nin projelerini anlatan Korkmaz, 7 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. 2 haftadan az bir süre. Artık Türkiye, MHP'nin iktidarına hazır.  Gittiğimiz her yerde vatandaşın ilgisi ile karşılaşıyoruz. Son yaptığımız mitingde de MHP'ye olan ilgi apaçık ortaya çıktı. Binlerce vatandaşımız ülkesine, partisine, geleceğine sahip çıktı. Millet,  7 Haziran'da da sandıkta ülkesine, geleceğine sahip çıkacak ve mutlu sona ulaşacağız” şeklinde konuştu.

KORKMAZ'DAN SÜRPRİZ OKUL ZİYARETİ

Süleymanlı'da bulunan Fatma Aksoy İlk ve Ortaokulu'nu da ziyaret eden Korkmaz, burada kadınlar tarafından hazırlanan el sanatları sergisini de ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Kasım ayında açılan kursun 6 aylık bir süreyi kapsadığı ve Haziran ayında sona ereceğini belirtilirken, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri ise büyük beğeni topluyor. Sergiyi gezen Korkmaz da, hem kurs görevlilerine hem de kursiyerler, tebrik etti.

KADINLARIMIZ OLMADAN ÜLKENİN GELİŞMESİ MÜMKÜN DEĞİL”

MHP iktidarında kadınların çalışma hayatının içerisinde daha fazla yer alması ve ev ekonomilerine destek sağlamaları açısından önemli projelerin hayata geçirileceğini dile getiren Korkmaz,  şöyle konuştu: Kadınlarımız olmadan ülkenin gelişmesi mümkün değil. Elbette kadınlarda üretime katılacak, işte, sosyal hayatta, eğitimde söz sahibi olacak. Bu kapsamda engelliler, yoksullar, uzun süreli işsizler, gençler ve kadınların işgücü piyasasına katılımlarını desteklemek ve iş bulmalarını sağlayacak mesleki vasıf kazandırmak için mesleki

eğitim programları daha kapsamlı şekilde uygulanacak. İşte bu gibi faaliyetlerle deneyim kazanan kadınlara kendiişlerini kurabilmeleri için destekler verilecek. Örneğin partimiz iktidar olması halinde iş kuracak kadınlara yönelik olarak 100 Bin TL faizsiz kredi verecek. Bu paranın 50 Bin TL'si hibe edilecek, geriye kalan 50 Bin TL ise faizsiz olarak 5 yılda geri ödenecek. Biz bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.  Milletvekili olduğumda da bu konularda çalışmalar yapacağım. Yani daha fazla kadınlara imkan sağlayacak projelerin takipçisi olacağız”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı