SÜMER LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU

SÜMER LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU

Kayseri´nin en eski liselerinden biri olan Sümer Lisesi´nde ´Geleneksel mezunlar buluşması´ düzenlendi.

Sümer Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen ´Geleneksel mezunlar buluşması´ programı Sümer Fen Lisesi bahçesinde düzenlendi. Programa, Sümer Lisesi mezunu olan AK Parti  Kayseri eski Milletvekili  Yaşar Karayel, Sümer Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Yasemin Avanoğlu Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü  Okan Akyol, okul müdürü Yusuf Özkara ile çok sayıda mezun ve yakınları katıldı. Sümer Lisesi Mezunlar Derneği´ni arkadaşlarıyla birlikte kurduğu için mutlu olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Yasemin Avanoğlu Aydoğan, "Sümer Mezunlar Derneği´ni kurarken okulumuzun Türkiye çapında iyi yerlere gelmesini amaçladık. Bunun için elimizden gelen gayreti göstermek için çalışmalara başladık. Tabi ki birlik ve beraberlikten güç doğar. Bu anlamda hepimizi bir araya getirmek, mezunlar ruhunu yaşatmak adına bu derneğimizi kurmaktan arkadaşlarım adına gurur duyuyorum.  Öğrencilerimizden birinin yaptığı bir konuşma oldu. Bundan  çok etkilendim. Savcı olmak istediğini öğrendim. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bugün biz bu bayrağı taşıyoruz. Yarın bayrağı geleceğin nesillere teslim edeceğiz. Okulumuzda büyük emekleri olan Murat Şimşek hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Okulumuzun yeni müdürü olan Yusuf Özkara hocamıza hayırlı olsun diliyorum. Biz Kayseri Sümer Fen Lisesinin en başarılı öğrenciler yetiştirmesini ve adını Türkiye çapında duyurmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Günümüzde birlik beraberliğe büyük bir önem düştüğünü belirten  AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel ise, "Böyle güzel bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sümer Liseli olmak bir ayrıcalıktır. Gerçekten çocukluğumuzun, gençliğimizin geçtiği bu eğitim yuvasında kardeşlerim ve arkadaşlarımla bir arada olmak benim içinde çok büyük bir onurdur. Bugün burada hangi düşünceden olursak olalım bir arada bulunuyoruz.Ülkemiz için birlik ve beraberlik günümüzde çok önemli. Bizde Sümer Lisesi mezunları olarak büyük bir birlik beraberlik örneği sergiliyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Sümer Lisesi´nden mezuniyetlerinin 40´ncı yıl dönümünü kutlayan mezunlara plaket takdim edildi.

Öte yandan, Kayserispor Başkanı Erol Bedir´in hediye etmiş olduğu ve tüm takım oyuncularının imzalı forması, en yaşlı ve en geç mezuna, Sümer Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Yasemin Avanoğlu Aydoğan tarafından takdim edildi.


Haber Kaynak : DHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ