SÜMEYRA VE AHMET EVLENDİ

SÜMEYRA VE AHMET EVLENDİ

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN GENÇ ÇİFTLERE NASİHAT ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in Özel Kalem Müdürü Ali Yılmaz´ın kızı Sümeyra Yılmaz ile Ahmet Erkek düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken nikah şahitliğini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptı.

Düzenlenen düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı H.Cahit Özden, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Harikalar Diyarı Ada Düğün Salonu´nda düzenlenen törende davetlileri Yılmaz ve Erkek aileleri karşıladı. Konukların yerini almasının ardında genç çift düğün salonuna alkışlar eşliğinde giriş yapıp davetlileri selamladılar.

Daha sonra genç çiftin nikâhlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikâh şahitliklerini de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı H.Cahit Özden, Davut Salkımlı ve Faruk Salkımlı yaptı.

Nikâh işleminin ardından şahitler bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´de ?Yaklaşık 20 yıl beraber çalıştığım, mesai arkadaşım Ali Yılmaz´ın mutlu günündeyiz. Bugün burada ilk yavrusunu evlendiriyor. Darısı diğerlerine inşallah, onlarında düğünlerini yapar. Mürüvvetlerini görür. Torunlarını görür diye de dua ediyorum? dedi.

Bakan Özhaseki genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek sözlerini bitirirken Evlilik cüzdanını geline takdim etti.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ