ŞUMİ´DEN YEDEK FUTBOLUCULARA UYARI

ŞUMİ´DEN YEDEK FUTBOLUCULARA UYARI

?DAHA FAZLA ÇALIŞMALARI GEREKİYOR ?

Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında Kayserispor konuk olduğu Van Büyükşehir Belediyespor´a konuk oldu ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak tur atlayan taraf oldu. Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şumi, oyuncuları uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Şumi, ?İlk on birde maça başlayan oyuncularımız daha çok çalışmalı´ dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında 3.Lig ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor´a konuk oldu. Van Atatürk Stadyumu´nda oynanan karşılaşmayı, Asamoah Gyan´nın 12.dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Şumi, oyuncularının sahadaki mücadelelerinden memnun kalmadı. İlk 11´de forma giyen futbolcuların daha çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Şumi, şunları kaydetti: ?Van Büyükşehir Belediye karşılaşması, bizim için iyi bir hazırlık oldu. Özellikle de az süre alan oyuncular için iyi oldu. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık. Olumlu bir sonuç aldığımı için mutluyum. Bazen bu tür turnuvalarda sürprizler olabiliyor. Van ekibini de tebrik ediyorum. Güzel mücadele ortaya koydular. Şimdi pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmamız gerekiyor. Bugün ilk 11´de oynayan oyuncularıma söylemek istediğim bir şey var, daha fazla çalışmaları gerekiyor. 3.Lig takımına karşı son dakikaya kadar mücadele etmemiz ve maçı koparmamız olumlu değil. İki önemli durum var. Birincisi 6 maçtır kaybetmiyoruz. Son üç maçtır da gol yemiyoruz. Bir şey daha söylemek istiyorum. Türk futbolunun ve başkanların işine de karışmak istemiyorum ama ilk 4 haftada 4 hoca değişmesini kabul edemiyorum. Bu durumu unutturmaları gerekiyor.?

 

Haber: Şevket Tekin



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı