ŞUMİ´DEN, KARABÜK AÇIKLAMASI

ŞUMİ´DEN, KARABÜK AÇIKLAMASI

?ŞİMDİYE KADAR OYNADIĞIMIZ EN ZOR MAÇ OLACAK ?

?ŞİMDİYE KADAR OYNADIĞIMIZ EN ZOR MAÇ OLACAK?

Kayserispor Teknik Direktörü Marius ?umudica, 8.haftada oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şumi, ?Şimdiye kadar oynadığımız en zor maçlardan birisi olacak´ dedi.

TFF Süper Lig´de 8.hafta heyecanı, 13-14-15 ve 16 Ekim´de oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor, 8.hafta karşılaşmasında Karabükspor´a konuk olacak.

Hafta içinden bu yana hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, Karabükspor karşılaşmasına 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, tek antrenmanla günü tamamladı. Teknik Direktör Marius ?umudica yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Marius ?umudica, ?Karabükspor karşılaşması, bugüne kadar oynadığımız en zor maçlardan olacak´ dedi. ?umudica, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Karabükspor karşılaşması, bugüne kadar oynadığımız en zor maçlardan olacak. Nedeni ise Karabük´ün henüz 5 puanı var. Takımımızın 14 puanı var. Bu karşılaşmada herkes Kayseri´nin favori olduğunu düşünüyor. Ancak bu gerçek bir durum değil, çünkü Türkiye´de her takımın birbirini yenme şansı var. Hiçbir maç kolay değil. Karabük´ün 5 tane Rumen oyuncusu var. Rumen futbolcuların kendini göstereceğine inanıyorum, çünkü Rumen hocaya karşı oynayacaklar. Daha rekabetçi ve hırslı bir oyun ortaya koyacaklar. Galatasaray maçının ardından oynayacağım ilk zor maç olacak. Atilla takıma katıldı. Diğer oyuncularımda herhangi bir sıkıntı yok. Takım çalışmasına göre ilk 11´i ayarlayacağım. Karabük´ten en az 1 puanla dönmek istiyorum.?

Haber: MURAT TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti