SUN FUARCILIK BAŞKANI SAÇMACI:

SUN FUARCILIK BAŞKANI SAÇMACI:

? TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK KİTAP FUARINI YAPIYORUZ?

Cuma günü kapılarını ziyaretçilere açan ve 20 Ekim tarihine kadar açık olacak olan 3. Kayseri Kitap Fuarı bugün de vatandaşların aşırı ilgisiyle karşılaştı. Kitap Fuarında haber ekibimize bir açıklama yapan Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, Cuma ve Cumartesi günü 150 bin ziyaretçi sayısına ulaştıkları belirtti.

20 Ekim tarihine kadar açık olacak olan 3. Kayseri Kitap Fuarı bugün de vatandaşların aşırı ilgisiyle karşılaştı. Kitap Fuarında haber ekibimize bir açıklama yapan Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, Cuma ve Cumartesi günü 150 bin ziyaretçi sayısına ulaştıkları kitap fuarında bugün ise 90 bin kişinin geldiğini belirterek şunları kaydetti.

?Cuma ve Cumartesi gününü 150 bin ziyaretçi sayısı ile kapattık. Bugün yine saat öğlen 3 olmasına rağmen 90 bin ziyaretçi kitap fuarımıza geldiler. Bu gerçekten bir başarının imzasıdır. Bu Türkiye´de ki en büyük kitap fuarıdır. Bütün ekibimiz çalışıyor, bugün 13 yazarımız kitap fuarımızda imza gününü geldiler. Hepsinin saat başı imza günü ve söyleşisi var. Dışarıda izdiham var içeri girebilmek için büyük sıralar var. Bu işte Kayseri´nin Türkiye´de ki en etkili en örnek olabilecek bir kitap fuarını düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan tabii manevi desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyemize diğer ilçe belediyelerimize sonsuz şükranlar sunuyoruz. Çünkü onlar bize güvendi, bu işi bizim yapmamız için verdiler. Onları da mahcup etmediğimiz düşünüyorum. Tekrar ediyorum, şunun gururunu yaşıyoruz; Sun Fuarcılık ailesi olarak Türkiye´de ki en büyük kitap fuarını düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. ?

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"