SÜPER LİG´E

SÜPER LİG´E

?SICAK´ ERTELEME

Daha önce TFF´ye 3 kulübün ?Sıcak havalar´ nedeniyle sunduğu erteleme teklifine Kayserispor´dan da destek geldi. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri, artarak devam eden sıcaklar nedeni ile lig fikstürünün 1 hafta ertelenmesinden yana olduklarını belirtti.

Kayserispor´da sezon hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarla devam ederken, kulüp yöneticileri ise yoğun bir şekilde devam eden sıcak havalar nedeniyle, yeni sezonun 1 hafta ertelenmesi konusunda Futbol Federasyonu´na diğer kulüplerden verilen erteleme isteğine destek verdiler.

KAYSERİSPOR´DAN TFF´YE TEKLİF

Sarı-kırmızılı yöneticiler, aşırı sıcaklar nedeniyle ligin bir hafta ileriye kaydırılmasını istediler. Kayserispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ?Lig belirlenen tarihte başlarsa, oyuncular sadece rakipleriyle değil, aşırı sıcaklarla da mücadele edecek. Daha önceleri bazı oyuncular aşırı sıcaklar yüzünden sıkıntılar yaşamış ve bu durum karşısında bulundukları takımlarda aynı sıkıntı ile karşı karşıya kalmışlardı.  Birçok Süper Lig takımının sıcaklar nedeniyle, fikstürün bir hafta kaydırılması önerisine biz de katılıyoruz. Sporcu sağlığını da düşünerek bu kararın arkasında olacağız. Futbol Federasyonu´nun bu duruma karşı bir karar alacağından şüphemiz yoktur. Yeni sezonda camiamıza ve diğer takımlara başarılar dileriz? denildi. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’