Süper Amatör’de Kayserigücü fırtınası

Süper Amatör’de Kayserigücü fırtınası

Kayserigücü 2-0 Trend Gayrimenkul

Süper Amatör Küme’de Ejder İş Makineleri Kayserigücü fırtınası. Sarı-siyahlılar, 5.hafta Trendspor’u 2-0 mağlup etti ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

Süper Amatör Küme’de 5.hafta heyecanı geride kaldı. 5.hafta karşılaşmasında Ejder İş Makineleri Kayserigücü, Trendspor ile karşılaştı.

Argıncık 2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmaya Kayserigücü, Batuhan Yıldırım, Ali Yılmaz, Serkan Yıldırım, İbrahim Yıldırım, Yusuf Aydoğdu, Kasım Alıcı, Aziz Çağlar Şahin, Eren Torbalı, Murat Mağara, Ozan Kaan Özdemir ve Muhammed Fatih Demirezen ilk on biri ile başladı. Mücadeleye etkili başlayan Ejder İş Makineleri Kayserigücü, 5.dakikada Eren Torbalı’nın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu sonuçla noktalandı. Kayserigücü, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Sarı-siyahlı ekip, 90+6.dakikada Dursun Erdem Yıldız’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın sonucunu da bu gol belirledi. Kayserigücü, bu galibiyetle puanını 12’ye yükseltti ve bir basamak yükselerek 2.sıraya yerleşti.

Mücadelenin ardından konuşan Kayserigücü’nün yıldız ismi Ozan Kaan Özdemir, şunları kaydetti: “Takım olarak iyi gidiyoruz. Bugün iyi mücadele ettik ve istediğimiz aldık. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz, şampiyonluğa ulaşmak. Rakibimize de teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada üç puanlarla devam etmek istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı