SÜPER LİG GARANTİLENDİ

SÜPER LİG GARANTİLENDİ

1 SEZONLUK TATİL BİTTİ

PTT 1. Lig`in 31. haftasında Adana Demirspor sahasında Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı ve bu durum Kayserispor'un işine yaradı. Bu beraberlik sonrası 63 puanlı Kayserispor, Süper Lig`e yükselmeyi garantileyen takım oldu. Kayserisporlu taraftarlar gece yarısı kutlama yaparken şehrin yöneticileri de sosyal medya aracılığı ile tebrik mesajları yayınladılar.

SÜPER LİG GARANTİLENDİ

PTT 1. Lig lideri Kayserispor, en yakın takipçilerinden Adana Demirspor`un puan kaybetmesinin ardından bitime 3 hafta kala Spor Toto Süper Lig`e yükselmeyi garantiledi. 1 sezonluk aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselen Kayserispor ise resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Kayserisporumuz; 2014-2015 PTT 1.Lig futbol sezonunun bitimine 3 hafta kala 63 puanla şampiyonluğunu ilan etti” duyurusu yayınlandı.

Sarı-kırmızılı takımın, ligin 2. sırasındaki 57 puanlı Osmanlıspor ile 3. sıradaki 56 puanlı Adana Demirspor`un ligin 32. haftasında birbirleriyle karşılaşacak olması nedeniyle Süper Lig`e yükselmesi kesinleşmiş oldu. Bu gelişmelerin ardından taraftarlarda sokaklara çıkarak sevinci paylaştılar.

Kayserispor taraftarları Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak sevinç gösterilerinde bulundu. Ayrıca taraftarlar konvoylarla, Kayserispor'un Süper Lig'e çıkışını kutladı. Kayserispor'un Süper Lig'e çıkması kesinleşmesinin ardından sevinç gösterilerine devam eden Kayserispor taraftarı, takım ve futbolcuların kaldığı otel önünde de coşkuyla kutlamalara devam etti. Futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden taraftarlar, Süper Lig sevincini yaşadılar. Taraftarlar, sezon boyunca hem futbolcu hem de taraftar olarak Süper Lig'e çıkmayı hak ettiklerini söylediler.

Taraftarlar sevinç gösterisinde bulunurken, şehrin yöneticileri de bu sevince ortak oldular. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Milletvekili adayı ve Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başta olmak üzere sosyal medyadan tebrik mesajları attılar. 11. Cumhurbaşkanı Gül Süper Lig'e çıkmayı şimdiden garantileyen Kayserispor'u tebrik ediyorum. Yeni sezonda da başarılarının devamını diliyorum” derken, Vali Orhan Düzgün, Sevincimiz; Bu akşam Süper Lig`e çıkmayı garantileyen Kayserispor, üzüntümüz; Son 2 dakikada mağlup olan Erciyesspor” açıklamasında bulundu. AK Parti Milletvekili Adayı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserisporumuza Süper Lig'de başarılar dilerim. Kulüp ve taraftar olarak hak ettiğimizi aldık” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Bitime 3 hafta kala Süper Lig`e çıkmayı garantileyen Kayserispor`u tebrik ediyorum” şeklinde mesaj yayımladı. Ayrıca Trabzonspor ve Gaziantepspor'da sosyal medya aracılığı ile PTT 1. Lig`de 63 puanla lider durumda bulunan ve bir üst lige çıkmayı garantileyen Kayserispor'u tebrik ediyoruz” mesajı yayımladılar. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’