TAKI TASARIM VE AHŞAP BOYAMA KURSUNA BÜYÜK İLGİ

TAKI TASARIM VE AHŞAP BOYAMA KURSUNA BÜYÜK İLGİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Yaz Okullarında açılan sanat ve kültürel çalışmalara yönelik 8 ayrı sınıfta toplam 349 öğrencinin Takı Tasarım, Ahşap Boyuma ve Ebru Sanatı dersi aldığını söyledi.

Takı tasarım, ahşap boyuma ve ebru kurslarında ders almanın ayrı bir beceri, yetenek ve geliştirilebilinecek el beceri ile geniş bir bilgi birikimi gerektirdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “ Melikgazi Belediyesince açılan Yaz Okulu sanat kurslarında öğrenciler kendi yeteneklerini, hobi olarak benimsediklerini uğraşıyı bu kurslarla geliştirmektedir. Öğrenciler hem öğreniyor hem de Anadolu kültür ve Sanat birimine katkı sağlayarak gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile oluyorlar. Yaz okulları ile ayrıca yeni arkadaşlıklar kurarak toplum da paylaşmayı ve birlikte yaşamayı öğreniyor. Takı tasarım, Ebru ile Ahşap Boyuma yetenek ve el becerisi isteyen kurslardır “ dedi.
Melikgazi Belediyesi Hizmet Binası Merkez (2), Yeniköy, İldem, Danışmentgazi, Keykubat, Bel-Sin, ve TOKİ olmak üzere 8 ayrı yerde Takı Tasarım, Ahşap Boyuma ve Ebru kursların devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, küçük yaşta öğrencilerin yaz tatillerini bu tür sanatları hobi olarak benimsemeleri ve öğrenme hevesinde olmaları çok önemli ve güzel bir örnek olduğunu sözlerine ekledi.


Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü