?TAKIMA GÜVENİMİZ TAM?

?TAKIMA GÜVENİMİZ TAM?

ŞAHİN, ?ÇOK ÇALIŞARAK, İYİ YERLERE GELECEĞİZ?

  Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulüp Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, sarı-kırmızılıların geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, ?Daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğiz. Takıma olan güvenimiz tam? dedi.
Kayserispor´un gelecek haftalarda, takım olarak iyi oynayacağını dile getiren Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin, ligde geride kalan 2 haftada 2 beraberlik elde ettiklerini hatırlattı.
Bu hafta konuk ettikleri Torku Konyaspor karşısında iyi oynamalarına rağmen 3 puan alamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Yücel Şahin, "Sahamızda mutlak galibiyet amacıyla çıktığımız bir karşılaşmaydı. Maalesef 1 puan almak durumunda kaldık. Tabi taraftarımızın bu maçta cezalı olması, saha avantajımızı kullanmamız açısından bizi olumsuz etkiledi. Karşılaşmada daha fazla gol pozisyonuna giren ve galibiyete yakın olan taraf Kayserispor´du. Mücadelelerinden dolayı teknik heyeti ve oyuncularımızı kutluyoruz" diye konuştu.
İyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Şahin, "Daha çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum, takımımıza güvenimiz tam. Zamanla takımımız puan tablosunda üst sıralarda yer alacak. Taraftarımızdan da takıma olan desteklerini artırarak, sürdürmelerini istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı



‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık

Gençlik ve spor bayramı satranç turnuvası sona erdi

Kayserispor genel kurula gidiyor

Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı