Talagücü liderliğini perçinledi

Talagücü liderliğini perçinledi

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grubun 15.hafta karşılaşmasında Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Emar Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Mücadele Talasgücü Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup’ta heyecan, 15.hafta karşılaşmaları ile devam etti. 15.hafta, Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Emar Futbol Kulübü arasında oynanan derbi karşılaşmasına sahne oldu.

Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Talasgücü Belediyespor oldu. Sarı-lacivertli ekip, 18.dakikada Adem’in ayağından bulduğu golle skoru 1-0 yaptı. Bu skor karşılaşmanın ilk yarısının da skoru oldu. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve mücadele Talasgücü Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Karşılaşmanın ardından Talasgücü Belediyespor cephesinde büyük sevinç yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, bu galibiyetle puanını 40 yükseltti ve en yakın rakibine 5 puan fark atmış oldu.

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup 16.hafta karşılaşmasında Talasgücü Belediyespor, Elbistan Spor’a konuk olacak. Kayseri Emar Grup Futbol Kulübü ise Cumhuriyet Üniversitesi’ne konuk edecek.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti