TALAS´TA ASFALT ÇALIŞMALARI

TALAS´TA ASFALT ÇALIŞMALARI

HIZLA DEVAM EDİYOR ...

HIZLA DEVAM EDİYOR...

Harman Mahallesi ve Tablakaya Mahallesi arasında bulunan ve yoğun kullanılan Erhan Caddesi´nde üst yapı çalışmalarını sürdüren Talas Belediyesi caddenin asfalt serimine başladı. 1,5 kilometrelik Erhan Caddesi´ne toplamda 1.860 ton asfalt serilecek.

Talas genelinde  yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendirmek üzere asfalt ve kaldırım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Geçtiğimiz yıl altyapısına başladığımız Erhan Caddesi´ni, Tablakaya Mahallesi´ni, Han ve Harman mahallesini içeren 1,5 km´lik uzunluğundaki caddemizin altyapısı tamamen bitti. Tüm altyapı kurumlarımızla koordinasyonlu bir şekilde  altyapı çalışmalarını tamamladık. Burada kaldırım çalışmasını da şuanda tamamladık. Bugün itibariyle de asfalt çalışmasını başlatmış bulunuyoruz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca  bu asfaltlama çalışması devam edecek. Bu hattın uzun yıllardır değişmeyen altyapısı, kaldırımı ve asfaltı değişmiş oluyor. Tablakaya, Han ve Harman mahallesi sakinlerine ve Erhan Caddesi´ni kullanan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.? dedi.

Caddenin tamamlanmasından sonra vatandaşların daha kaliteli ve konforlu bir yola kavuşacağını söyleyen Başkan Palancıoğlu, şunları söyledi:

?Burası turistik tarihi bir mahalle. Burası  sadece Talas´a  değil, Kayseri geneline de açık bir  mahalle  olduğu için  tüm Kayserili vatandaşlarımızın da burayı görmesi ve sokak sağlıklaştırması ile restorasyon çalışmalarını yerinde incelemesi açısından da yoğun kullanılan bir cadde. Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz fayton hattının da güzergahında olan bir  cadde olduğu için görsellik burada önemli. İnşallah bundan sonra faytona binen vatandaşlarımız da  yürüyen vatandaşlarımız da burada çok daha nezih bir ortamda hizmet almaya başlayacaklar.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor