TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN, KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ´Nİ ZİYARET ETTİ

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN, KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ´Nİ ZİYARET ETTİ

YALÇIN: MİLLET KENDİNE HİZMET EDENLERİ UNUTMAZ

Talas belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret edip, faaliyetlerini kamuoyuna aktarmada gösterdikleri yakın ilgi ve destek için ilimiz basın camiasına şükranlarını sundu. Ziyarette yaptığı değerlendirmede 2 yıl doğuda görev yaptıktan sonra, Talas´ın kendisi için biblo gibi ve hizmet etmeye müsait bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın? Millet kendine hizmet edenleri asla unutmaz? ifadesini kullandı?

Talas belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret etti? Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanıp ağırlanan Başkan Yalçın Ziyarette yaptığı değerlendirmede 2 yıl doğuda görev yaptıktan sonra, Talas´ın kendisi için biblo gibi ve hizmet etmeye müsait bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın? Millet kendine hizmet edenleri asla unutmaz? ifadesini kullandı?

Başkan Yalçın sözlerinin sonunda darbeci cunta yönetimi tarafından idam edilerek yaşamına son verilen eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes´in ölüm yıl dönümü vesilesi ile yaptığı değerlendirmede ise  ?Biz 1960 öncesi ve sonrasında doğanlar ihtilallere doğmuş gibi olduk. Ben de 1960´daki ihtilalde doğdum. Bunlar doğru şeyler değil ama millet kendine hizmet edenleri unutmaz. Biz de Adnan Menderes ve arkadaşlarını unutmadık. Memleketin adamları olarak büyük hizmetleri var bizim üzerimizde de emekleri var. Bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun? şeklinde konuştu?

Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyetin altını çizip, Başkan Yalçının gazetecilerle ilişkilerini çok güzel yürüttüğünü vurgulayarak  "Mustafa Yalçın başkanımız, KASKİ Genel Müdürlüğü Büyükşehir Genel Sekreterliği görevinde hep basına yakın isimlerden biri oldu. O dönemde de cemiyetimizin her türlü taleplerine yardımcı oldu ve destek verdi. Kapısı bize hep açık oldu. Yaklaşık 2 hafta önce başkanımızla beraber Ali Dağı´na fidanlar diktik. Hafta sonu da diktiğimiz fidanların fotoğrafı bana atıldı ve dediler ki başkanım siz diktiniz ama biz bu fidanlara bakıyoruz ve suluyoruz. Tecrübeli bir belediyeci ve bürokrat olarak, Talas´ta gayretli bir çalışma içerisinde ve basınla ilişkilerini de gayet güzel bir şekilde götürüyor. Ben tekrar kendisine hoş geldiniz diyorum" değerlendirmesinde bulundu?



Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı