TALAS BELEDİYE MECLİSİNİN MİSAFİRLERİ

TALAS BELEDİYE MECLİSİNİN MİSAFİRLERİ

Talas Belediye Meclisinin Ekim ayı birinci toplantısına Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri katıldı.

Meclis Salonundaki toplantı Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu başkanlığında başladı. Toplantıda 13 madde görüşülerek karara bağlandı. Karara bağlanan maddeler arasında belediyenin stratejik planının güncellenmesi, performans programı, 2019 mali yılı bütçesi gibi önemli konular yer aldı.

Toplantıyı ERÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3. sınıf öğrencileri de izledi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından Başkan Palancıoğlu, toplantıyı takip eden öğrencilerin merak ettiği konularda bilgiler verdi.

Geleceğin yönetici ve belediye başkanlarının meclis işleyişi ve görevleriyle ilgili konularda sorularını cevaplayan Başkan Palancıoğlu, ?Meclisimizde AK Parti ve MHP Grupları olarak 4.5 yıldır uyum içinde ilçemiz için güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Her ayın ilk pazartesi günü ilçe belediyelerinin, ikinci pazartesi ise Büyükşehir Belediyemizde meclis toplantısı yapılıyor. Burada aldığımız bazı kararlar Büyükşehir´de görüşülüp onaylanıyor. Dolayısıyla Büyükşehir Belediye Meclisi ile ilçe belediye meclisleri eşgüdümlü çalışıyor.? dedi.

Talas Belediyesi olarak örnek bir belediye olduklarını belirten Başkan Palancıoğlu şöyle konuştu: ?Belli bir plan ve proje içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları da belediye meclisimizde kabul edip nitelikli hizmete dönüştürüyoruz. Belediyemizde oluşturduğumuz proje birimimizle vatandaşlarımız için birçok proje hazırlıyoruz. Kısıtlı bütçemizi yerel ve ulusal kurumlardan aldığımız hibe destekleriyle projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Avrupa Birliği ve diğer kurumlara proje hazırlayan aktif bir belediyeyiz. Türkiye Belediyeler Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının pilot belediyesiyiz. Japonya Büyükelçiliği ile ortak projemiz var. Dolayısıyla birçok kurumla ortak çalışmalar yürüten örnek bir belediyeyiz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ