TALAS BELEDİYESİ

TALAS BELEDİYESİ

8. CAMİNİN TEMELİNİ ATTI ...

Talas Belediyesi Mevlana Mahallesinde hayırsever Dr. Kemal Elmacıoğlu´nun katkılarıyla yapacağı Medine-Sami Elmacıoğlu Cami´nin temelini attı. 400 kişilik kapasiteye sahip olan ve küçük şirin bir şekilde Osmanlı mimarisiyle inşa edilecek.
Temeli attıkları caminin yaz sonunda tamamlanacağını söyleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Mevlana Mahallesine hayırseverimiz Dr. Kemal Elmacıoğlu´nun bağışıyla yapacağımız 400 kişinin ibadet edebileceği caminin protokolünü geçtiğimiz günlerde imzalamıştık. Hayırseverimizin annesi ve babası adına yaptıracağı Medine-Sami Elmacıoğlu Mescidi güzel küçük şirin bir cami şeklinde inşa edilecek. Mevlana Mahallesi Kayseri´nin en büyük mahallesi. İnşallah bu camimizde buraya hizmet edecek. 1 ay içerisinde kaba inşaat bitecek. Yazın sonunda da inşallah açılışını yapmayı düşünüyoruz. Hayırlı olmasını dilerim. Hayırseverimiz Kemal Elmacıoğlu´na destekleri ve hayrı için teşekkür ederiz.? dedi.
Hayırsever Dr. Kemal Kemal Elmacıoğlu ise küçük bir mescit şeklinde yapılacak caminin hayırlı olmasını dileyerek, ?Burayı rahmetli annem ve babam adına yaptırıyorum. Cenab-ı Allah inşallah bizlere burayı bitirip açmayı nasip eder. Talas Belediyesi personeli çok emek verdi bizlere yardımcı oldu. Hepsinden Allah razı olsun.? diye konuştu.
Hayırsever Kemal Elmacıoğlu´na ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´na bu güzel hizmetleri için teşekkür eden Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı´da projenin çok şık görünen bir mescit olduğunu hatırlatarak hayırda bulunanlar için dua istedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ