TALAS BELEDİYESİ

TALAS BELEDİYESİ

YAŞAM PARKINDA RESTORANT AÇTI?

   Talas Belediyesince 2 yıl önce Mevlana Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılan Yaşam Parkı´nda ki restoran ve cafeterya yeniden düzenlenip, modernize edilerek semt sakinlerinin hizmetine sunuldu? Talas Belediyesince işletmesi bizzat üstlenilen restorasyon ve kafetaryanın açılışına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´de iştirak ederek ilçe sakinlerine hitap etti? Özhaseki ?Terörün kökü kazınacak? diye konuştu?.
Talas Mevlana Mahallesi Yaşam Parkın´da Talas Belediyesi´nin 300 bin lira harcayarak yeniden düzenleyip modernize ettiği Cafe ve Restoran davetlilerin yoğun katılımıyla açıldı. Açılışa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Milletvekili Havva Talay Çalış ve Ak Parti Milletvekili Adayı Kadir Can Göklap da katıldı. Açılışta yeni cafenin ikramları davetlilerden tam not aldı.
Açılışta konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas´a yapmış oldukları ve yapacak hizmetlerden bahsetti. Palancıoğlu ayırca, bu cafe´nin günün büyük bölümünde hizmet vereceğini anlattı. Cafe´nin 100 kişiyi ağırlayacak kapasitede olduğunu, toplantı gibi organizasyonların yapılabileceği nezihbir ortam olduğunun altını çizdi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´de Talas´ta yapılan faaliyetleri çok beğendiğini, Mustafa Palancıoğlu´nun çok çalışkan bir başkan olduğunu dile getirerek, Palancıoğlu´nun her ay bir açılış yapacağını söyledi. Özhaseki, ?bizim yaşımıza gelene kadar daha çok hizmet edecek? diye konuştu. belediye açılışlarında olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Özhaseki ayrıca son günlerde yaşanan ülke gündemini değerlendirdi.
Cafe ilk haftya %20 indirimli olacak.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti