TALAS BELEDİYESİ

TALAS BELEDİYESİ

BU AY KALBİMİZE ´AŞK´I DÜŞÜRECEK?

Bu ay kalbimize aşk düşecek?.

Talas Belediyesi´nin şehrin manevi hayatına her ay renk katan ve yoğun ilgi gören Kalbe Düşünce programının bu ay ki konusu ´Aşk Kalbe Düşünce´ oldu.
12 Şubat Cuma günü Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleşecek programla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Talas Belediyesi olarak Kalbe Düşünce adı altındaki her ay düzenlediğimiz programlarımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz." Değerlendirmesinde bulundu?.
Başkan Palancıoğlu, geceyle ilgili şu bilgileri verdi: "Aşk Kalbe Düşünce diye yeni bir programla Talaslılarla, Kayserililerle bir araya geleceğiz. 12 Şubat Cuma saat 19.00´da Kadir Has Kongre merkezi yanındaki kültür merkezinde ´Aşk Kalbe Düşünce´ diyeceğiz. Serdar Tuncer´in sunuculuğunu yaptığı programımızın bu ay ki konuğu Hayati İnanç olacak. 14 Şubat Sevgililer Günü bizim kendi kültürümüzde olmayan bir konu. Biz bu programımızla aşkın ne olduğunu, esas kime duyulması gerektiğiyle ilgili söyleşi ve divan edebiyatından unutulmaz eserlerin kesitlerini dinleyeceğiz."
Daha önceki programların yoğun bir katılımla gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Palancıoğlu, "Bu nedenle büyük salon ayarladık. Birçok noktadan otobüs kaldırıyoruz. Özellikle gençlerimizi gecemize davet ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı?



Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi