TALAS BELEDİYESİ

TALAS BELEDİYESİ

HALK GÜNÜ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR .

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ?Halk Günü? kapsamında vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor. Göreve geldiği günden beri halk günü toplantılarına ara vermeden devam eden Başkan Palancıoğlu, vatandaşlarla birebir doğrudan görüşerek amacının sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.
Talas Belediyesi olarak halkla iletişime büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Ben göreve geldiğimde çarşamba günlerini halk günü ilan ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyoruz. Başladığımız günden beri başkan yardımcılarım, müdürlerime de teşekkür ederim. Beraber vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye onları dinlemeye çalışıyoruz. Şuana kadar 3 bin 500 civarı vatandaşımızla görüştük. Sadece 2016 yılında ise 1.275 kişi ile görüşüldü. Dolayısıyla yoğun bir şekilde halk gününe rağbet devam ediyor. Hizmetlerimiz bu şekilde devam ediyor. Halk günü dışında daha farklı etkinliklerle de sürekli halkımızla bir araya geliyoruz.? dedi.
Her türlü hizmetin vatandaşlara en hızlı şekilde ulaştırılması için yoğun bir çaba sarf edildiğini ifade eden Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:
?Sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden başkana mesaj kısmına atılan mesajları da dikkate alıyoruz. Özellikle beyaz masa faaliyetlerimiz günlük yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz her gün gelen beyaz masa taleplerin bizzat inceleyip yerine getirmeye çalışıyoruz. Talas, daha iyisine layık. Vatandaşlarımız için elimizden geleni onları memnun etmek için yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Halk günü her Çarşamba 10.30´da başlıyor, öğleye kadar devam ediyor. Halk gününe bir talebi, bir isteği ve sorunu olan bütün vatandaşlarımızı bekleriz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ