TALAS BELEDİYESİ

TALAS BELEDİYESİ

ÇOCUKLARLA MİNİ PARK AÇILIŞI

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Papatya Caddesinde yapımı yeni tamamlanan parkta mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelerek çocuklarla oyun oynadı.

Etkinliğe AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici, Talas Kadın Kolları Başkanı Adile Erciyes, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

Talas genelinde birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Bunlar arasında parklarda var. Nüfus çok hızlı artıyor. Her sene bir kırsal ilçe nüfusu kadar Talas yoğun bir nüfus alıyor. Bundan dolayı da okul, cami, park gibi ihtiyaçlar hat safhada. Bizde gücümüz yettiğince hizmet yapıyoruz. Bu sene 21 tane park yaptık. Bu şekilde bitirdiğimiz parkları da ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Böylece çocuklarımızla mini bir açılış gibi yaparak onları dondurmasından, pamuk şekerine, palyaçosuna kadar eğlenceli bir aktivitenin içine sokuyoruz. Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerinde park ihtiyacı vardı bizde ihtiyaçları gideriyoruz. Vatandaşlarımız parkımızdan oldukça memnun. Bu bölgelere yakın yeni parklarımızı da yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yüzünü güldürmek bizimde yüzümüzü güldürüyor. İnşallah bundan sonrada diğer parkları da hızlı bir şekilde tamamlayıp, çocuklarımızın kullanımına sunacağız.? dedi.

Papatya Caddesine yeni bir parkın daha müjdesini veren Başkan Palancıoğlu, ?Bu parkımızda farklı yaş gruplarına göre çocuk oyun grupları kurduk. Karma oyun gruplarıyla parkımızı şenlendirdik. Oldukça nitelikli bir park oldu. Bu parkımızın karşısında 4.500 metrekarelik bir parkın daha inşaatına başladık. Talas genelinde 15 tane daha inşaatı devam eden parkımız var. İnşallah Talas bundan sonra çok daha güzel bir alan haline gelecek. Tabi çocuklarımız için sadece park değil okul projelerimiz de devam ediyor. Benim dönemimde 6 okulu açtık. 3 okulumuz bu sene bitti. Bir özel okulla beraber 4 okulun açılışını yapacağız. Okul yatırımlarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor