TALAS BELEDİYESİ´NDEN

TALAS BELEDİYESİ´NDEN

YAMAÇLI´YA ANAOKULU

Talas Belediyesi, belediyecilik hizmetleri yanında eğitime de katkı sağlayarak Yamaçlı Mahallesi´nde atıl halde bulunan binayı onarıp anaokulu ve sağlık evi yaptı.
Yamaçlı´da düzenlenen açılışa Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, tasavvuf müziği sanatçısı Mustafa Demirci, İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.
Binanın tamir, tadilat ve iç tefrişatının belediye tarafından yapıldığını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Biz mahallelerimizi çok seviyoruz. Yamaçlı´ya kuran kursu, okul, sağlık ocağı gibi hizmetlerimiz oluyor. Personelimize de teşekkür ediyorum. Kırsalda ve merkezde olmak üzere gece gündüz koşturuyorlar. İnşallah bu okulda okuyan çocuklar gelecekte Türkiye´nin ufkunda önemli yerler teşkil edecekler. Dolayısıyla size önemli görevler düşüyor. Bizde desteklerimizi sürdüreceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemiz üzerinde sürekli oyunlar oynanıyor ama biz ne kadar güçlü durursak Türkiye´yi hiçbir güç bölemeyecektir. Burada hizmetlerimiz devam edecek. Destek ve dualarınızı bekliyoruz.? dedi.
Başkan Palancıoğlu´nun göreve geldiği günden beri ihtiyacı olan okulları belirleyip gerekli çalışmaları yaptığını vurgulayan Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, ?Milli Eğitim adına başkanımıza eğitime katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yamaçlı gibi birleştirilmiş sınıfların olduğu yerde anaokulu açtık. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olur.? diye ifade etti.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”