TALAS BELEDİYESİ´NDEN KIRSAL MAHALLELERE ?´HİZMET ÇIKARMASI´´

TALAS BELEDİYESİ´NDEN KIRSAL MAHALLELERE ?´HİZMET ÇIKARMASI´´

Yalçın : ?Çömlekçi Mahallemizin eksiklerini, ihtiyaçlarını gidermek için buradayız?

Talas Belediyesince ?Belediye Mahallemizde´ sloganı ile başlatılan proje kapsamında ilçeye bağlı Çömlekçi Mahallesine gerçekleştirilen ve Ak Parti Milletvekilleri AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel´in de iştirak ettiği gezide bütün belediye birim sorumluları ile mahalle çıkarma yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın yaptığı değerlendirmede ? Çömlekçi Mahallemizin eksiklerini, ihtiyaçlarını gidermek için buradayız. İnşallah Belediyemizin bütün imkânları ile tüm eksiklerimizi üç gün içerisinde tamamlayacağız? ifadesini kullandı?

Talas Belediyesince ?Belediye Mahallemizde´ sloganı ile başlatılan proje kapsamında ilçeye bağlı Çömlekçi Mahallesine gerçekleştirilen ziyarete Ak Parti Milletvekilleri AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınka, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Talas Belediyesi birim sorumluları ile , Büyükşehir Belediyesi´ninKASKİ, Ulaşım A.Ş. temsilcileri ve Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi temsilcisi iştirak etti? Çömlekçi Mahallesinde ziyaretlerde bulunan heyet mahalle halkı ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Milletvekili İsmail Emrah Karayel,´´ Bugün huzurlarınızda Talas Belediyemizin hizmet seferberliği için bulunuyoruz. Burada etrafa baktığımızda çöp kamyonlarını, arozözleri, kepçeleri ve temizlik araçlarını görüyoruz. Bu seferberlik şimdiye kadar tespit edilen ihtiyaçların giderilmesine yöneliktir. Şimdi de onların giderilmesi için çalışma başlayacak. İnşallah üç gün içerisinde muhtarımızla birlikte tespit edilmiş olan her şeyin el birliği ile yapılacak. ?´ ifadelerini kullandı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise konuşmasında, Biz seçim döneminde her köyümüzü mahallemizi en az iki kez ziyaret ettik. Bugün de önceden ziyaret ettiğimiz Çömlekçi Mahallemizin eksiklerini, ihtiyaçlarını gidermek için buradayız. İnşallah Belediyemizin bütün imkânlarıyla KASKİ, KCETAŞ, Ulaşım A.Ş. ile birlikte tüm eksiklerimizi üç gün içerisinde tamamlayacağız.´´ Şeklinde konuştu.

Çalışmaları takip eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise ?Biz buraya sayın başkanımızın davetiyle geldik. Burada ne olup bittiğini göreceğiz. İnşallah yapılan güzel işleri Talas Belediyemizin icraatı olarak yazacağız. Sizler Belediye Başkanlarını seçtiniz ki bizlere hizmet etsinler diye ve beş yıl süreyle başkanlarımız sizlere hizmet için memur edilmiştir. Bize ve bütün meslektaşlarımıza düşen yapılan bu hizmetleri Kayseri kamuoyu hatta Türkiye´ye aktarmaktır.´´değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve gazetecilerden oluşan heyet mahallede ki çalışmaları takip ettiler.

Öte yandan Talas Belediyesinin Kamyon, kepçe, greyder, traktör gibi yaklaşık 30 iş makinesi ile 150 işçinin katıldığı ve her bir mahallede üç gün sürecek ?´ Hizmet Çıkarmasının´´ çalışması kırsal bütün mahallelerde devam edeceği bildirildi.



“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor