TALAS İLÇESİ MUHTARLARI

TALAS İLÇESİ MUHTARLARI

MEHMETÇİK İÇİN KURBAN KESTİ?

Talas ilçesinin 33 mahalle muhtarı Afrin´de bulunan teröristlere yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı´nda savaşan askerler için kurban kesip dualar ettiler.

Zincidere 1. Komando Tugayı önünde düzenlenen kurban kesme törenine Talas´ın merkez ve kırsal mahallelerinden birçok vatandaş katıldı. Düzenlenen törende 20 kurban dualarla kesilerek tekbir getirildi. 

Muhtarlara anlamlı organizasyon için teşekkür eden Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Burası Türkiye´nin göz bebeği Zincidere 1. Komando Tugayı. Bütün görev ve sıkıntılarda Tugayımız her zaman göreve hazır. Diyarbakır´da olsun, Suriye´de olsun Tugay´ımızın askerleri çarpışıyorlar. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Talas muhtarlarımızın organizasyonu ile burada kurban kesimiyle beraber dualar edildi. Allah onlardan razı olsun. Ülkemizin bekası ve sınır güvenliği için hem Tugayımız hem askerlerimiz için bizler her zaman hazırız. İnşallah en kısa sürede Suriye´deki operasyonlar son bulur ve ülkemizin bekası garanti altına alınır. Allah kahraman askerlerimizin ve tugayımızın bileklerine güç versin. Yollarını açık etsin. Ülkemizi en iyi şekilde savunuyorlar. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize şifalar dilerim.? Değerlendirmesinde bulundu?

Bu tür organizasyonların Türkleri daha çok güçlendirdiğini söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ise, ?Zincidere 1. Komando Tugayımızın geçmişi başarılarla dolu. Dışarı ve içerdeki harekâtlarda başarılar elde etmiş. Şuanda 1. Komando Tugayımız sınır ötesinde görevini sürdürüyor. Bugün ki etkinlik de bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mehmetçiğimizin arkasında olduğumuzu gösteriyor. Bu millet böyle oldukça kimse bu millete zarar veremez. Bizlerde bu etkinlikte bir nebze olsun onların yanında olduğumuzu hissettirebilirsek ne mutlu. Bu organizasyonu yapan tüm muhtarlarımıza, Kayseri halkımıza, Başkanımıza ve özellikle komutanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah güç ve kuvvet versin.? diye konuştu.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için, Türkiye´nin birlik ve beraberliği için askerlerimizin yanındayız.? diyen Kepez Mahalle Muhtarı Bahri Gedikbaş, ?Muhtar arkadaşlar ile bu etkinliği düzenledik.  Başkanımız Palancıoğlu´na ve Talas halkına teşekkür ediyorum. Vatan bölünmez, ezan dinmez, bayrak inmez.? diye konuştu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da