TALAS MEDİNE SAMİ ELMACIOĞLU CAMİİ TÖRENLE İBADETE AÇILDI?

TALAS MEDİNE SAMİ ELMACIOĞLU CAMİİ TÖRENLE İBADETE AÇILDI?

BAKAN ÖZHASEKİ: "BAŞARILI OLAMADIKLARI TEK ÜLKE TÜRKİYE"

Talas ilçesinde yapımı tamamlanan Medine Sami Elmacıoğlu Camii törenle ibadete açıldı? Törene katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, davetlilere ve ilçe sakinlerine hitaben gerçekleştirdiği  konuşmada  Müslüman ülkelerinde oyunlar oynandığına dikkat çekerek  " Her tarafı böldüler, parçaladılar, birbirine düşürdüler. Başarılı olamadıkları tek ülke Türkiye oldu" ifadesini  kullandı?

Talas ilçesinde hayır sever  desteği ile yaptırılan ve 2017 yılı içinde ibadete açılan yedinci camii olan Medine -  Sami Elmacıoğlu Camii törenle ibadete açıldı?  Açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin  yanı  sıra  Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda  ilçe sakini katıldı.

Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bu bir varmış bir yokmuş dünyası. Ne gelmek elimizde,ne de gitmek? Her şey yüce takdir. Böyle bir hayat yaşıyoruz. Herkes imkanı oranında sorumlu. Ben bakan olarak biraz daha sorumluluğum ağır. Bunun farkındayım ve ona göre hareket etmeye çalışıyorum. Bu şehirde gördüğüm kadar hiç bir şehirde hayırsever görmedim. Hayırsever hemşerilerimizle övünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki  sözlerinin devamında Kayseri´nin iyiye gittiğini vurgulayarak "Planlama açısından Kayseri en önemli şehirlerin başında geliyor. İşin başı planlama. Doğru planlarsanız doğru gelişir. Zor günlerden geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihini en zor günlerini yaşıyoruz. Bulunduğumuz coğrafya zorunlu bir coğrafya. Bulunduğumuz coğrafyada mazlumlar gelmiş birlikte yaşamışız. Bu ortamı sağlamak çok kolay değil. Bir PKK belasını başımıza musallat ettiler 40 yıldır uğraşırız. Türkiye´yi bölme peşindelerdi. Yurtdışından bunlara çok destekler veriliyor. Bunları şuan daha açık görüyorsunuz. O bölgelerde eştikleri çukurlara bu katiller sürüsünü gömdük. Bunların milletvekilleri o bölgede gezemiyorlar. Bizler geziyoruz ve vatandaşın yaralarını sarıyoruz. Son dönemde yine bir FETÖ belasını yaşadık. Kendileri herkesi kandırdılar. Bir gecede gerçek yüzleri belli oldu. Aynı oyunları Libya´da, Suriye´de, Afganistan´da tutturdular. Her tarafı böldüler, parçaladılar, birbirine düşürdüler. Başarılı olamadıkları tek ülke Türkiye oldu."   diye  konuştu?

Özhaseki, planların hiç birinin tutmadığını, ekonomik olarak Türkiye´yi dize getirmek isteyenlerin büyüme hareketi ile dillerinin tutulduğunu anlatırken, "Bu büyüme rakamları ile inşallah dünya birincisi olacağız. Ben inanıyorum ki eğer siz iyi niyetliyseniz, çalışıyorsanız cenabı Allah tutan eliniz oluyor. Eğer niyetiniz kötü olursa bunlar ters dönüyor. Cenabı hak hepimize hayır işlemeyi nasip etsin" diye konuştu.

Konuşmaların  ardından  törene katılan protokol mensupları dualarla camiinin açılışını gerçekleştirdiler?  



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi