TALAS PERSONELİNDEN

TALAS PERSONELİNDEN

DARBE KARŞITI AÇIKLAMA

Bem-Bir-Sen Kayseri Şubesi Talas Belediyesi Temsilcisi Ahmet Kanarya, sendikanın 81 ildeki belediye ve özel idarelerdeki teşkilatlarca hazırlanan ortak bildirisini okuyarak, "Kahraman asil milletimiz kalleş darbeyi, darbeciyi ezip geçmiştir" dedi.
Konferans salonunda belediye çalışanlarının katıldığı toplantıda "Kalleşlerin hedefi Türkiyemizi Suriyelileştirmek, Irak ve Mısır haline getirmektir" diyen Ahmet Kanarya, şu ifadeleri kullandı: "Bu kalleş kalkışmanın ordu içinde yapılanmış FETÖ/PDY mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğu belirlenmiştir. Her darbe girişiminde olduğu gibi tarih tekerrür etmiştir. Kahraman Ordumuza sızmış bu kalleş, sinsi ve terörist yapılanmanın sırtını bir üst akıla dayadığı anlaşılmıştır. Türkiyemiz son yıllarda bütün dünyanın mazlum milletlerini ırk, din, dil ve mezhep farkı gözetmeksizin sahiplenmiş, onların ümidi haline gelmiştir."
Kanarya darbecilerle ilgili, "Bunların darbe ile gerçekleştirmek istediği şey; Ortadoğu ve dünyada söz sahibi değil, sömürgeci Batı´nın emir kulu bir Türkiye´dir. Milli iradeyi benimsemiş, insanına ileri demokrasinin nimetlerini layık gören değil, kendi insanını güdülecek sürü olarak gören bir Türkiye´dir. Milli manevi değerleri ile kendi medeniyetini inşa eden değil, bu değerlere baskı yapan ve yok etmeye çalışan bir Türkiye´dir. Kahraman asil milletimiz kalleş darbeyi, darbeciyi ezip geçmiştir." diye konuştu.
Kanarya sözlerini şöyle tamamladı: "Bundan böyle, sırt sırta vermiş olan insanımız demokrasiden insan haklarına, ekonomiden eğitime, sağlıktan dış politikaya, sanayiden ulaşıma bütün alanlarda yoluna daha güçlü olarak devam edecektir. Önümüzde ordusu, polisi, milleti, memuru, işçisi, esnafı, kadını erkeği, genci yaşlısı, hükümeti muhalefeti ve devleti ile sarsılmaz bir Türkiye bulunmaktadır"


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da