TALAS, 875 ÇİFTİ MESUT ETTİ

TALAS, 875 ÇİFTİ MESUT ETTİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. Başkan Palancıoğlu, göreve geldiğinden bu yana modern şehirleşme anlamında önemli bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirterek, Talas’ta yuva kuran çift sayısın

Açılışlar, tanıtımlar, projeler ve yoğun çalışma mesaisinin yanı sıra nikâh törenlerine de katılan Başkan Palancıoğlu, günde ortalama 3 nikâhın kıyıldığı Talas’ta çiftleri ve ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Kültür Müdürlüğü bünyesindeki evlendirme memurluğuna yapılan başvurular yasal mevzuat uygunsa çiftlerin istekleri doğrultusunda salon ya da oda nikâhı şeklinde kıyılıyor.

Belediye olarak vatandaşlara nikâh işlemlerinde kolaylık sağladıklarını belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu, “2014 yılında Talas’ta 875 nikâh kıyıldı. Müsait olduğumuz zamanlarda evelenecek çiftlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl 21 çiftimizin nikâhını bizzat kıydım. Talaslı hemşerilerimin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz.

Seçim zamanında verdiği sözü tutarak, toplumu ayakta tutan evlilik kurumuna değer verdiklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, “Talas Evlilik Merkezi ile nişan, nikâh, düğün gibi hizmetler ve birçok sosyal imkân Talas halkı ile buluşturulacak. Vatandaşımız kır düğünü ve yemeklerinin gerçekleştirilebileceği nezih bir sosyal tesise kavuşacak. Bunun yanında Tablakaya Mahallemizdeki tarihi eski belediye binamız, önümüzdeki yıllarda evlilik merkezi haline gelerek yeni evlenecek çiftlere daha fazla hizmet sunacak." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, ayrıca yeni evlenecek çiftlere Talas’ta faytonla tarih turu yapmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da