TALAS AVŞAR TÜRKMENLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN YILDIRIM'A ZİYARET

TALAS AVŞAR TÜRKMENLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN YILDIRIM'A ZİYARET

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas Avşar Türkmenleri Derneği Başkanı Zeki Gökdemir ve derneğin yeni yönetimini makamında kabul etti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, toplumda gönüllülük esasıyla hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek, "Gücümüzün yettiği nispette sivil toplum kuruluşlarına hizmet etmeye ve destek vermeye çalışıyoruz. Büyükşehir atmosferiyle ailelerin birbirinden uzaklaştığı daha çok gündelik hayatla meşgul olduğu bir ortam var. Bunların en önemli tutkalı da Sıla-i Rahim. Yani toplumun bir araya gelmesi, halleşmesi, muhabbetleşmesi ve kendi değerlerini yaşatması. Bu noktada sizlerin yapacağı çalışmalar son derece kıymetli. Allah yardımcınız olsun. Eski ve yeni yönetimin birlikte hareket ederek tecrübe ve bilgi paylaşımının sağlanması açısından oldukça güzel bir davranış. Yerel yönetimler olarak şehrimizde sivil toplum kuruluşlarında güzel işler yapılırken bizler de elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Talas Avşar Türkmenleri Derneği Başkanı Zeki Gökdemir, Başkan Yıldırım'a yeni yönetimini tanıtarak derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Talas’ta bir çok sosyal ve kültürel faaliyete imza attıklarını belirten Başkan Gökdemir, “eski ve yeni yönetim el ele çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Amacımız halkımıza kültürel değerlerimizi yaşatarak hizmet vermek. Bu güne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor hizmetlerinizin devamını bekliyoruz” dedi.
Konuşmaların sonunda Talas Avşar Türkmenleri Derneği Başkanı Zeki Gökdemir Başkan Rifat Yıldırım’a, Sarız el dokuması kilim hediye etti.

 



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor