TALAS BELEDİYESİ İLÇE OKULLARININ SPOR SAHALARINI YENİLEDİ

TALAS BELEDİYESİ İLÇE OKULLARININ SPOR SAHALARINI YENİLEDİ

İlçe genelindeki eğitim kurumlarında yaptığı bakım onarım ve yenileme çalışmalarıyla okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır eden Talas Belediyesi şimdi de spor alanlarını yenilenerek öğrencilerin hizmetine sundu.

Talas Belediyesi şimdi de spor alanlarını yenilenerek öğrencilerin hizmetine sundu. Başlatılan program kapsamında Talas genelinde yer alan eğitim kurumları içerisindeki basketbol ve futbol sahaları baştan aşağı yenilendi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden okul yöneticileri ve öğretmenler de Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın eğitime her zaman katkı sağladığını kaydederek şükranlarını sunan Talas Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selçuk Erdem, her türlü taleplerinin anında cevaplandığını belirterek  şunları kaydetti.  “Özellikle gençlerimize yönelik olarak okulumuzun oyun alanları komple elden geçirildi. Basketbol ve futbol sahalarımız tamamen yenilendi.” diyen Okul Müdürü Erdem, “Bahçemizin tertip düzeni sağlandı, çimler biçildi ve temizliği yapıldı. Bunun yanında düzenli olarak belediyemiz tarafından hijyen ve dezenfeksiyonu yapılıyor. Başkanım gençlere gerçekten çok değer veriyor. Başkan Yalçın’ın öğretmen olduğunu bildiğimiz için biz kendimizden görüyoruz. Başkan beye çok teşekkür ediyoruz. Her türlü talebimiz anında karşılık görüyor. Çoğu talebimiz Başkan Yalçın’ın bile haberi olmadan yerine getiriliyor, çalışanlarda bu konuda çok duyarlılar.”

Mehmet-Zeynep Akköse İlkokulu Müdürü Mustafa Tunç ve Bilge Kağan İlk ve Ortaokul Müdürü Aydın Kılıç’ da benzer ifadeler kullanarak Başkan Yalçın ve ekibine teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor