TALAS MECLİSİ TOPLANDI

TALAS MECLİSİ TOPLANDI

MECİS ÜYELERİNDEN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Talas Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın başkanlığında yapılan toplantıda 25 madde görüşülerek karara bağlandı.

Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda gündemin ilk maddesinde yer alan Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) ile Talas Belediyesi arasında gerçekleşecek çalışmalar için protokol yapılması oy çokluğu ile kabul edildi. 25 maddenin görüşüldüğü toplantıda sokaklara, yapılan eserlere ve parklara isim verilmesi, spor müsabakaları giderleri ve imar plan değişiklikleri ile ilgili konular oylanarak karara bağlandı.

Talas Belediyesi’nde görevde bulunmuş Merhum Başkan Yardımcısı Ali Rıza Karakullukçu, Kuruköprü Eski Belediye Başkanı Ünal Şahin, Merhum Hakem Aziz Toker ve Merhum Futbolcu Cuma Uluçay’ın isimlerinin yapılan eserlerde yaşatılmasını amaçlayan gündem maddesi görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Belediye meclisinde oylanan bir diğer gündem maddesi olan spor organizasyonlarının giderlerinin karşılanması ise görüşülerek kabul edildi. 2020 yılı içerisinde Talas Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek spor organizasyonları giderlerinin belediye tarafından karşılanması konusu karara bağlandı.

MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Oturumda gündem dışı söz alan Talas Belediyesi İyi Parti ve CHP’li meclis üyeleri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

1 Şubat Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Hayır Çarşısı, Şehit ve Gazi Yakınları Koordinasyon Birimi ve Sanat Galerisi projelerinden dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür eden İyi Parti Meclis Üyesi Hasan Özsoy, “Cumartesi günü Tablakaya Mahallesinde güzel bir hizmete imza atıldı. Dinimizce de önemli olan yardımlaşmaya katkı sağlamak için “Hayır Çarşısı” açıldı. Belediyenin hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda söz alan ve Başkan Yalçın’ın şahsı için değil daima halk için çalıştığını dile getiren CHP Meclis Üyesi Gürsel Kısır, Başkan Mustafa Yalçın’ın yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu ifade ederek “Sayın Başkanım siz de Talas için çok güzel eserler bırakıyorsunuz.” İfadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"