TALAS PERSONELİNE MOTİVASYON EĞİTİMİ

TALAS PERSONELİNE MOTİVASYON EĞİTİMİ

Talas Belediyesi personeline verimli çalışma, verimli hizmet, etkili iletişim ve motivasyon konularında eğitim verildi. Bir buçuk saatten fazla süren eğitimde personel bilgilenirken, kimi zaman da gülerek eğlendi.

Talas Belediyesi`nin personele yönelik düzenlenen eğitim faaliyetleri sürüyor. Son olarak iş güvenliği ve sağlığı konusundaki eğitimin ardından bu kez işyerinde verimli çalışma ve motivasyon konularında program düzenlendi.

Nevşehir`in kaplıcalarıyla ünlü ilçesi Kozaklı`da gerçekleşen seminere Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı. Semineri veren ünlü danışman ve eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ, iş hayatında tespit edilen eksiklikleri ve başarılı olmak için yapılması gerekenleri sıraladı. Kızıldağ, başarının anahtarının `mazeret üretmemek` olduğunu belirterek, "Her ne şekilde olursa olsun mazeret yok" dedi. Kızıldağ, yaptığı esprilerle salondakileri gülmekten kırıp geçirirken, bir yandan da etkili iletişimin yollarını anlattı.

Başarının formülünün 5K1N olarak ifade eden Kızıldağ, formülünü şöyle açıkladı; "Nasıl, kesintisiz çalışarak, koşullara ayak uydurarak, kurumsal kalite oluşturarak, kurumsal kimlikle ve kişisel kaliteyle başarı elde edilebilir. Talas Belediyesi kesintisiz çalışarak, gelişen teknolojik ve günün şartlarına ayak uydurarak, yapılan hizmetlerde kaliteden ödün vermeyerek, logosuyla afişleri kurumsal bir kimlik oluşturarak, kurumsal ve kişisel kaliteyle başarı elde edebilir." diye konuştu. Seminerin sonunda Kızıldağ, salondakileri ayakta el ele tutuşturarak "Her şeye rağmen mazeret yok" diye söyletti. 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, personele yönelik eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini belirterek, "İş güvenliği ve sağlığından başlayarak etkili iletişim ve motivasyon konularına kadar her alanda eğitimlerimiz sürüyor. Nitelikli ve donanımlı personelle hizmet kalitemizin çıtasını her geçen gün daha da yukarı çıkarıyoruz. Personelin bilgisi arttıkça verilen hizmetlerin de kalitesi artıyor" şeklinde konuştu. 



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi