TALAS´A BİR SAĞLIK OCAĞI DAHA

TALAS´A BİR SAĞLIK OCAĞI DAHA

Talas Belediyesi´nin arsası üzerine Hayırsever Mehmet Kirazgiller tarafından yaptırılan Fatma Kirazgiller Sağlık Ocağı hızla yükseliyor.

Kaba inşaatı tamamlanan sağlık ocağında diyetisyen, psikolog ve diş hekimleri de bulunacak. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, sağlık ocağı hakkında bilgi verdi.

Talas´a kazandırdığı sağlık ocaklarının küçük bir devlet hastanesi gibi hizmet vereceğini ifade eden Başkan Palancıoğlu, ?Talasımıza birçok hizmet gerçekleştiriyoruz. Bunların arasında camiler, sağlık ocakları ve okullar var. Tabi hayırseverlerimiz bizim büyük destekçilerimiz. Ben tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.  Bugün de yine Mevlana Mahallesi ne yaptırdığımız bir sağlık ocağımızdayız. Arsası ve projesi  yine belediyemize ait. Hayırseverimiz Mehmet Kirazgiller tarafından annesinin adına yaptırdığı Fatma Kirazgiller Aile Sağlık Merkezi´nin temelini yakın zaman önce atmıştık. Şuanda da kabası bitmek üzere. Sağ olsun hayırseverimiz hızlı bir şekilde projeyi uyguluyor. İnşallah 2018 yılının Haziran, Temmuz aylarına da bitirmeyi hedefliyoruz.? dedi.

?Sağlık ocağında sadece aile hekimleri olmayacak. Aynı zamanda diyetisyen, psikolog ve hepsinden önemlisi  diş hekimlerinin de olduğu  küçük  bir devlet hastanesi formatında  olacak.? diyen Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

?Sağlık ocaklarımızın hepsi jeneratörlü ve asansörlü. Özellikle yaşlıların, engellilerin ve hamilelerin rahat bir şekilde üst kata çıkması gerekiyor. Aynı zamanda da toplantı salonlarında vatandaşlarımıza sağlık açısından bilgilendirme seminerleri verilecek. Ben hayırseverimiz Mehmet beye çok teşekkür ediyorum.  Annesinin ismine yaptırmış olduğu  bu hayırla birlikte inşallah bir çok vatandaşımızın hayır duasını alacak. Allah hayırlı  sağlıklı ömür versin. Herkese de bu şekilde  hayır yapmayı nasip etsin diyorum. Teşekkür ediyorum.?

5 aile polikliniği, bir diş ünitesi, 3 eczanesi ile Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi´nde toplamda 912 metrekare alan üzerinde inşa edilen sağlık ocağı Mevlana Mahallesi´nde büyük bir ihtiyacı karşılayacak. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı