TALAS´A RENK KATACAK

TALAS´A RENK KATACAK

BAŞKAN ÇELİK, TALAS SOSYAL YAŞAM MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir Belediyesi´nin geçen yıl Köşk Sosyal Yaşam Merkezi ve Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi ile birlikte temelini attığı Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nde yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, inşaatın son durumunu yerinde inceledi ve Sosyal Yaşam Merkezi´ni en kısa sürede tamamlayarak Talaslıların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi, Talas´ın sosyal hayatına renk katacak olan Sosyal Yaşam Merkezi´nin temelini 6 Temmuz 2017 tarihinde atmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bahçelievler Mahallesi´nde bulunan Sosyal Yaşam Merkezi inşaatına giderek çalışmaları yerinde gördü.

İnşaatın son durumu hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Ekiplerimizle beraber belediyemizin hizmet binalarında çalışmaları sürdürürken, bir taraftan da sahada yapılan projeleri sürekli takip ediyoruz. Doğrusu işin sahibi projeyi yerinde inceleyince ve takip edince hem o işin kalitesi artıyor hem de daha çabuk bitiriliyor? dedi.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi inşaatının da hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, ?Talas´ımızın sosyal hayatına renk katacak bir proje yapıyoruz. İçerisindeki hem kadınlar hem erkekler için ayrı ayrı yüzme havuzlarıyla, fitness salonlarıyla, toplantı salonlarıyla, çocuklarımız için kreşiyle, KAYMEK´in kurs verebileceği derslikleriyle dört dörtlük bir tesis oluyor. Beş yıldızlı otellerden çok daha lüks ve kaliteli tesisi inşallah kısa süre içerisinde bitirip Talas´taki halkımızın kullanımına açmak istiyoruz. Kazasız belasız bitmesini umuyorum. Yaklaşık 5 bin metrekare inşaat alanı olan bu tesisimizin maliyeti, çevre düzenlemesiyle beraber 6 milyon TL´yi geçiyor; ama bu paraya değiyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı