TALASGÜCÜ BELEDİYE, YENİ SEZON MESAİSİ BAŞLADI

TALASGÜCÜ BELEDİYE, YENİ SEZON MESAİSİ BAŞLADI

SEZONUN İLK ANTRENMANINI BAŞKAN YALÇIN DA TAKİP ETTİ

Talasgücü Belediyespor, 2021-2022 sezonu açılışını yaparak ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da takip etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Talasgücü Belediyespor, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kulüp Başkanı Yunus İloğlu, AK Parti ve MHP ilçe yöneticilerinin de katıldığı törenle ilk antrenmanını yaparak yeni sezon çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Halil Aslan nezaretinde gerçekleşen antrenmanda sarı lacivertliler, başarılı bir sezon geçirme hedefinde.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Halil Aslan, hedeflerinin kupa olduğunu belirterek, şöyle dedi:

Daha sonra konuşan Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, temel prensiplerinin herkesin işini iyi yapması olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Öncelikle sezonumuz hayırlı olsun, bizim prensibimiz şudur:

Futbolcuların öncelikli iki görevlerinin olduğunu kaydeden Başkan Yalçın, “Sizler bizim kardeşimizsiniz. Sizin iki göreviniz var. Birincisi kendiniz için oynayacaksınız. İkincisi de sizi rol-model olarak gören sizin tanıştığınız ve tanışacağınız futbolculuğu hedef olarak kendine belirleyenlere örnek olacaksınız. Bu çok önemli. Bunun anlamını siz benden daha iyi idrak edersiniz. Biz burada futbol oynarken tribünlere oynamayacağız. Futbolun hakkını vereceğiz. Futbol önce yürekle, sonra zihinle sonra da ayakla oynanır.”

Konuşmasında “Herkes elini taşın altına koymalı” ifadelerini kullanan Başkan Yalçın, “Futbolu gelecek kuşaklara aktarmada önemli görevler yapacağınızı ve yapacağınız bütün gayretin ve alacağınız başarıların sizin şahsınıza çok şeyler katacağını hatırlatmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Kurum Bülteni


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı