Talasgücü’nde 3.lig için iddialı geliyor

Talasgücü’nde 3.lig için iddialı geliyor

3.Lig ekiplerinden Talasgücü Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Takıma ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Halil Aslan, “En iyi takımı kurmak için çalışıyoruz” dedi. 

3.Lig için geri sayım devam ederken temsilcimiz Talasgücü Belediyespor’da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

TÜFAD Tesisleri’nde hazırlıklarını devam ettiren sarı-lacivertli ekip, sabahları salonda akşamları ise sahada çalışma yapıyor. Geride kalan sezonda da oyuncuları elinde tutan temsilcimiz, transfer çalışmalarını da devam ettiriyor.

Sezon hazırlıkları ve takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör 

Halil Aslan, şöyle dedi: “Geride kalan hafta Perşembe günü sezon açılışını yaptık. Yedinci antrenmanımızı yapıyoruz. Oyuncu grubumuz biraz değişti. Aynı tempoda devam ediyoruz. Durumumuzu biliyoruz. Zor bir grupta mücadele edeceğimizi de biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah iyi bir takım çıkartacağız. Geride kalan sezonda alt yapıdan oyuncularımızla 14 oyuncuyu ile çalışıyoruz. Kayserispor’un da drumunuz bekliyoruz. Buradan takımımıza katılacak oyuncular vardı. Biz, mümkün olduğu kadar kendi gençlerimizi kullanalım istiyoruz. Genç oyuncu grubundan dışarıdan oyuncu almıyoruz. 5 transferimiz var, 2 transfer daha gelecek. Bu hafta takıma katılacaklar. Fikstürümüz belli oldu. İlk maçımızı Tarsus ile oynayacağız. İyi de bir fikstür oldu. Takımımızın daha iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz.” 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’