Talas’ın öğrencileri bu kez de ‘Eren’i izledi

Talas’ın öğrencileri bu kez de ‘Eren’i izledi

 

Daha önce “Naim” filmini öğrencilerle buluşturan Talas Belediyesi şimdi de öğrencileri Astsubay Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün öyküsünü konu alan ‘Kesişme Eren Bülbül’ filmini izlemeye götürdü.

İlçe genelinde bulunan okulları kapsayan organizasyon da Trabzon Maçka’da şehit olan Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in hayatını anlatan film öğrencilerle buluşturuluyor. Ara tatil ile başlayan organizasyonda geçtiğimiz hafta Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da şehit yakınlarıyla birlikte filmi izlemişti.

 

 

Filmi izlediklerini ve çok duygulandıklarını ifade eden öğrenciler ve öğretmenleri Talas Belediyesi’nin çok güzel bir organizasyon yaptığını söyleyerek Başkanı Yalçın’a teşekkür etti. Etkinlikten dolayı mutlu olduklarını belirten Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Rahim Maraş, “Gençlerimizi İyi ki varsın Eren Filmini izlemeye getirdik. Bu konuda bize destek veren meslektaşımız olan Başkan Yalçın’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi. Bir diğer öğretmen Ahmet Güneş de çok anlamlı bir etkinlik olduğunun altını çizerek Talas Belediyesi’nin bu tür organizasyonlara imza atmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Öğretmen Güneş, Başkan Yalçın’a teşekkürlerini iletti. Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Aleyna Öçal da gençler için farkındalık oluşturacak bir etkinlik olduğunu belirterek şunları söyledi: “Talas Belediyesine teşekkür ederiz. Belediyemiz, öğrencilerimize bu yaşta bir farkındalık oluşturması açısın bu filmi izleme imkanı sunuyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz.”

Filmi izleyen öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler de filmi çok beğendiklerini ve ifade ederek bu filme gelmelerine vesileolan Başkan Yalçın’a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı