TALAS`IN YETİMLERİNE ERKEN BAYRAM

TALAS`IN YETİMLERİNE ERKEN BAYRAM

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kurban Bayramı`na sayılı günler kala Talas`ta yaşayan yetimlere kucak açtı, hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Bir restoranda düzenlenen programa Başkan Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, başkan yardımcıları, yetimler ve yakınları katıldı. Okula gitme çağında olmayandan liseye gidenlere kadar geniş yaş grubundaki yetimlerle buluşan Başkan Palancıoğlu, misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi. Samimi gerçekleşen buluşmada Başkan Palancıoğlu yetimlerin kimini öperek sevdi, kiminin de fotoğraf çekinme isteğini yerine getirdi.

            Başkan Palancıoğlu, yetimlerin inancımızda ayrı bir yerlerinin olduğunu belirterek, "Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır" hadisini hatırlattı. Baba sevgisi ve şefkat duygusunu tadamayan çocuklara babalık eden Başkan Palancıoğlu, "Kurban Bayramı`ndan önce sizlerle bir araya gelip bayramınızı kutlamak istedik. İnşallah bundan sonra da sizlerle sık sık birlikte olacağız. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda bana ulaşmanız yeterli, elimizden gelen yardımı yapacağız." dedi. Başkan Palancıoğlu yetim çocuklarla bayramdan sonra Kadir Has Stadı`nı gezme sözü verdi.

            Yetim aileleri adına konuşan ve iki yetimi bulunan Cebir Mahalle Muhtarı Mithat Kocamaz, kendilerini unutmayan Başkan Palancıoğlu`na teşekkür ederek, "Yetimlerimizi unutmadınız, bayram hediyesi verdiniz. Allah da size yardım eylesin, çalışmalarınızda başarılar nasip eylesin" diye konuştu. Bir başka yetim annesi de Başkan Palancıoğlu`na çocuklara kucak açıp sahip çıkması nedeniyle şükranlarını sunduğunu ifade etti.  

            Program Başkan Palancıoğlu ve eşinin yetimlere hediye çeki, iaşe paketi ve bayram çikolatası vermesinin ardından birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi