TALASLI KADINLAR `PALANCIOĞLU` DİYOR

TALASLI KADINLAR `PALANCIOĞLU` DİYOR

Talaslı kadınlarla bir araya gelen AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, projelerini anlatarak Talas’ta mevcut eksiklerin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Seçim bürosunda Talaslı kadınlarla bir arya gelen AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talaslı kadınların desteğini arkasına aldı. Salonu dolduran kadınlara Talas’ta bulunan eksiklerin giderilmesi için yaptıkları çalışmalardan bahseden Palancıoğlu, ilkokul, sağlık ocağı, camii gibi eksikleri gidermek için çalıştıklarını belirtti.
‘’ Evlilik merkezi adı altında bir tesis kuracağız bundan sonra dairelerde kına gecesi yapmayacaksınız, sesli müzik için bodrum katında güzel bir eğlence yeri olacak diyen Palancıoğlu, ‘’Kuaförü, kreşi olan bir merkez olacak. Bunun haricinde yaşam merkezi kuracağız. İçerisinde beş farklı toplantı salonu olacak. Bu tür toplantıları yapacağımız, kadınlar günü yapacağınız salonlar olacak. Erciyes Üniversitesi’ne gelen bir misafiri buraya davet ederek konuşmacı olarak toplantı tertip edebileceksiniz. Rezervasyon yapıp bunları kullanma fırsatınız olacak. Burada sinema olacak, doğalgaz, su, elektrik faturalarını yatırabileceğiniz yerler yapacağız. Ücretsiz internet, kafeteryalar ve restoranlar tesiste mevcut olacak’’ diye konuştu.
Palancıoğlu, ‘’Ali Dağı’nın çevresini 360 derece dönecek şekilde yürüyüş, binicilik, bisiklet, fayton için uygun bir pist haline getireceğiz. Ali Dağı’nın eteklerini bir baştan bir başa dolaşacak pist olacak. Bu projede üstünüzü değiştireceğiniz, duşunuzu alacağınız, ihtiyaçlarınızı gidereceği sosyal tesisimizde olacak’’ ifadelerinde bulundu.
Projeleri dinleyen kadınlar alkış ve tezahüratlarla Palancıoğlu’na destek verdiler. Daha sonra Palancıoğlu, ‘’Talas seninle gurur duyuyor’’ sloganlarıyla salondan ayrıldı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı