TALASLILAR HAYMANA´YI

TALASLILAR HAYMANA´YI

BAĞRINA BASIYOR

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, apartman ziyaretlerinde vatandaşların sevgisiyle karşılaştı. Kapısını açtığında tokalaşmakla kalmayan vatandaşlar Osman Haymana´ya sarılarak, ?Bu millete umut oldun, sözünü tutmayanlardan Talas´ı kurtar.? dedi.

İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, seçim çalışmalarına Yenidoğan Mahallesinde apartman ziyaretleriyle devam etti.

Apartmana girip ek tek zillere basıp kendini tanıtan Av. Osman Haymana, vatandaşların sevgi seliyle karşılaştı.

Kapısını açtığında tokalaşmakla kalmayan vatandaşlar Osman Haymana´ya sarılarak, ?Bu millete umut oldun. Önceki seçim döneminde bizlere söz verip de sözünü tutmayanlardan Talas´ı kurtar.? Dedi.

Gördüğü ilgiden memnun olan İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Av. Osman Haymana, ?Bir söz vermenin sorumluluğunu çok iyi biliyorum. Bu millete söz verip de yerine getirmeyenlerin vicdanı rahat mı bilmiyorum ama ben bir söz versem ve yerine getirmesem uykularım kaçar, sokağa çıkamaz hale gelirim. Bu Millet ağzımızdan çıkan her söze inanıyor. Bu milleti kimsenin kandırmaya hakkı yok. Milletimiz bu ülkenin nasıl kurulduğunu ve kazanıldığını çok iyi biliyor. Hepimizin dedesinin kanlarıyla kurulan bir ülkede kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yoktur. Hele hele hizmet için sorumluluk üstlenen ve milletin desteğiyle koltuğa oturanların hiçbir şekilde milletimizi kandırma hakkı yoktur. Çok uzak değil daha 90´lı yılların sonuna kadar Yeşil Talas olarak anılan ilçemizde yeşile dair bir kalıntı yok! Betonlaşmaya mahkum edilen ilçemizde milletimizin rahat nefes alacağı, günün stresini atacağı ortamlar yok! Nereye gitse para. Ücretsiz olarak yararlanacağı belediye tesisi yok! Nüfusu her geçen gün artan ve eğitim çıtası her geçen gün yükselen tarihi ve doğal güzelliklere sahip ilçemizin turizm değeri yok! Olmadığı gibi bunlara dair bir çalışma da yok! Talaslı hemşerilerimiz olmayan ve yapılmayan hizmetlerin Talas´a neler kaybettirdiğini çok iyi biliyor. Biz kaybedilen değerlerimizi yeniden kazanacağımız gibi, değerlerimize değer katacak projelerimizi söz verdiğimiz gibi yerine getireceğiz. Talas´ı yaşanabilir bir ilçeye dönüştürmek ve geleceğe taşımak için hemşerilerime bir kez daha söz veriyorum; Talas İyi Olacak.? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı