TALAS PARK VE BAHÇELERİ

TALAS PARK VE BAHÇELERİ

BAHARA HAZIRLIYOR

HABERİ İZLE

Çok sayıda yeşil alan, kamelya ve çocuk parkının bulunduğu Talas'ta, parklar yeniden düzenleniyor. Çalışmaları kapsamında kuruyan fidanlar yenileniyor, bakımları, fidan dipleri temizleniyor, yeşil alanların bakımı ve ağaç budama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca çocuk oyun alanları tamir edilerek, zeminleri de yenileniyor.

Talas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan 109 parkın tamamında bakım çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin kendine has yeşil dokusunu korumak ve güçlendirmek için büyük çaba harcadıklarını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Talas`ın doğal yapısını muhafaza etmek için yaptığımız imar çalışmaları neticesinde ortaya çıkan park ve yeşil alanlarda iyileştirme çalışmaları yaptık. Parkların canlanması için başlatılan çalışmalar ilçemizdeki bütün parklarda gerçekleşecek" dedi.

Başkan Palancıoğlu, yeni bağlanan mahallelerde de park ve ağaçlandırma çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "İlçemizin farklı mahallelerine çok güzel, fonksiyonel ve estetik parklar kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. 2015 yılında da yeşil alan konusunda Talas`a yakışan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz parklarımızın bakımı yaparak bahara hazırlıyor. Mevsim şartları uygun olduğunda park ve bahçelerimiz için yeni bitki ve çiçeklerimizi toprakla buluşturmaya başlayacağız." diye konuştu.



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı